Морфологічні особливості капустяних
План
Опорний конспект
Тема:Капустяні кормові культури . 1. Значення капустяних кормових культур.
2. Морфологічні і біологічні можливості.
3. Технологія вирощування озимого і ярого ріпаку.
Література:
Єрмакова Л.М. «Кормовиробництво», с. 107...127
озимий ярий
озима яра
до 25 % олії
макуха до 37%
білка і 10% жиру
Читайте також: - I. Особливості аферентних і еферентних шляхів вегетативного і соматичного відділів нервової системи
- VI.3.3. Особливості концепції Йоганна Гайнріха Песталоцці
- VI.3.4. Особливості концепції Йоганна Фрідриха Гербарта
- А. Особливості диференціації навчального процесу в школах США
- Агітація за і проти та деякі особливості її техніки.
- Аграрне виробництво і його особливості
- Аграрне право як галузь права, його історичні витоки та особливості.
- АНАТОМІЯ І ФІЗІОЛОГІЯ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ТА ПЕРИФЕРИЧНОЇ НЕРВОВОЇ СИСТЕМИ, ЇЇ ВІКОВІ ОСОБЛИВОСТІ
- Анатомо-фізіолгічні особливості
- Анатомо-фізіологічна перебудова організму підлітка та її вплив на його психологічні особливості й поведінку.
- Анатомо-фізіологічні особливості молодших школярів
- Антисептики ароматичного ряду (фенол чистий, іхтіол, дьоготь, мазь Вількінсона, лінімент за Вишневським). Особливості протимікробної дії та застосування.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|