МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
За конструктивними особливостями фритюр-ниці поділяють на секційно-модульні та ті, які входять до комплекту малогабаритного обладнання.План План Лекція № 8 Жарильно-пекарське обладнання Лекція №4. Жарильно-пекарське устаткування Жарильно-пекарське устаткування забезпечує проведення процесів смаження, випікання, тушкування за рахунок дії на продукти проміжних технологічних середовищ (повітря, пароповітряна суміш, жир, соуси), нагрітих на робочих поверхнях чи в робочих об’ємах апаратів до температури 150…300° С.
8.1 Характеристика основних способів смаження та класифікація жарильно-пекарського обладнання 8.2 Будова та принцип роботи сковорід 8.3 Жарильні та пекарські шафи . Жарильно-пекарське устаткування 1. Класифікація жарильно-пекарського устаткування. 2. Будова, правила експлуатації, регулювання теплових режимів. 3. Теплоносії та теплогенеруючі пристрої жарильно-пекарського устаткування. 4. Оснащення жарильно-пекарським устаткуванням гарячого та кондитерського цехів. Технологічна сутність процесу смаження і випікання – доведення продуктів до стану кулінарної готовності шляхом впливу на них проміжних технологічних середовищ (повітря, пароводяної суміші, жиру, соусів), які нагріті на жарильних поверхнях чи в робочих об’ємах апаратів до температури 150...3500С. температури 150...3500С.
Ø Схеми конструкції сковорід Рис. 3.1. Принципові схеми будови сковорід ОК: а – із безпосереднім обігріванням електрична; б – із безпосереднім обігріванням газова; в – із непрямим обігріванням електрична; г – із непрямим обігріванням газова: 1– станина; 2 – завантажувальна чаша; 3 – кришка; 4 – електронагрівальний елемент; 5 – газовий пальник; 6 – патрубок для відводу продуктів згорання; 7 – камера згорання; 8 – корпус; 9 – сорочка з проміжним теплоносієм. Ø Визначення основних техніко-економічних та експлуатаційних показників роботи електричних сковорід
Ø Схеми конструкції фритюрниць Рис. 3.1. Принципова схема будови фритюрниць: а – електрична, б – газова; 1 – ванна, 2 – робоча зона жиру, 3 – ТЕН, 4 – “холодна” зона жиру, 5 – кран для зливання жиру, 6 – фільтр, 7 – газовий пальник. Незалежно від виду обігрівання жир у ванні фритюрниць повинен нагріватися за двома зонами - робочою і “холодною”. Читайте також:
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|