Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Умови та терміни зберігання крупів

Крупи перевозять усіма критими видами транспорту (залізницею, автомобільним, водним, повітряним). Транспортні засоби повинні бути чисті, сухі, не заражені шкідниками хлібних запасів, без сторонніх запахів.

Крупи зберігають на складах і базах торгових підприємств і організацій, на складах і у приміщеннях підприємств громадського харчування, роздрібних торгових підприємств.Приміщення для зберігання крупів повинні бути сухими, чистими, мати добру вентиляцію, не бути зараженими шкідниками хлібних запасів, добре освітленими.

При зберіганні крупів додержують необхідних умов зберігання і насамперед відповідну вологість повітря і температуру. Оптимальною відносною вологістю повітря при зберіганні є вологість в межах 60-70%. Крупи з вологістю 14 – 14,5% при відносній вологості повітря вищій за 70% можуть зволожуватись. При відносній вологості повітря вище від 60% при вмісті води 14 – 14,5% продукти здатні висихати.

Сприятливою температурою для зберігання є 5 – 15 0С . при тривалому зберіганні цих продуктів температура більш низькою – від +5 до – 15 0С.

Негативно впливає на зберігання коливання температури та відносної вологості повітря. Це може призвести до псування продукції.

Максимальні строки зберігання: пшона шліфованого, кукурудзяних та вівсяних крупів - 6 міс; манних – 7; пшеничних - 9; гороху лущильного - 10; ячних і рисових крупів - 12; гречаного проділу - 14.


Читайте також:

  1. Аналогія як умовивід
  2. Бази даних як засіб зберігання й обробки інформації
  3. Блок 4. Умови та охорона праці.
  4. Блок перевірки умови
  5. БУДОВА ТА УМОВИ ФОРМУВАННЯ ШАРУВАТИХ ТОВЩ
  6. Буфер обміну — це тимчасове місце зберігання інформації, яку було скопійовано або переміщено з одного місця з метою використання в іншому.
  7. Виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів
  8. Видання. Поліграфічне виконання. Терміни та визначення
  9. Види аудиторських висновків та умови їх надання
  10. Види відповідальності і терміниподання податкової декларації
  11. Види і типи організаційних структур та умови їх ефективного застосування
  12. Види й типи організаційних структур та умови їх ефективного застосування




Переглядів: 1363

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Виробництво крупів | Пакування та маркування крупи

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.024 сек.