МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
ЗБЕРІГАННЯ ЦУКЕРОКПакування і вимоги до якості цукерок Цукерки шоколадні Цукерки шоколадні близькі за рецептурою до шоколаду з начинкою і мають високу частку шоколаду. Цукерки Асорті з більшістю начинок містять 59% шоколаду . Цукерки Асорті харківські можуть бути з пралі новою, шоколадною, помадково – шоколадною, помадково – фруктовою, вершково – посадковою і молочно – посадковою начинками .З помадково – фруктовою начинкою випускають цукерки Полуничний аромат , з фруктово – лікерною – Вишневий аромат, з молочно – посадковою – Пляшечки любительські . Випускають також шоколадні цукерки Шашки, Кальвіль сніговий , Осінь, Русалонька , Дебют, Веселий вулик , Медовий аромат , Футбол та ін. Фасують вироби у коробки , пачки або пакети окремими видами або в наборах. Цукерки загорнуті вагові збивні Суфле і лікерні укладають у ящики рядами масою нетто не більше як: лікерні – 6 кг, збивні – 8 кг. Решту видів пакують у ящики укладанням або насипанням масою нетто не більше як:у ящиках із гофрованого - картону 12 ; у дощатих або фанерних ящиках – 15 кг. Поверхня виробів має бути сухою , а глазурованих шоколадною глазур¢ю - блискучою , трохи хвилястою, глазур повинна рівномірно, без просвітів покривати корпус . Глазуровані вироби мають просвічування або матовість нижньої сторони цукерок. Цукерки випускають відповідної правильної форми, без деформацій. Вироби , що формуються випресовуванням і різанням, можуть мати нерівні зрізи . Для більшості виробів важливою є однорідність структури , рівномірність розподілу твердих включень . Цукерки, до складу яких входить жир, не повинні мати салистого, прогірклого або іншого неприємного присмаку. Цукерки слід зберігати у сухих, добре провітрюваних, приміщеннях, без стороннього запаху, при температурі (18±3)°С і відносній вологості повітря не вище як 75%, без прямої дії сонячного світла . В таких умовах строки зберігання не повинні перевищувати : · з корпусами кремовими , кремово - збивними із вершковим маслом , лікерними, заспиртованих ягід і фруктів у шоколаді , цукерок Театральна помадка , До зірок , Золоте кільце - 15 днів; · неглазурованих загорнутих – 25 днів; · Трюфелі , Гаяне, шоколадні пляшечки з лікером і коньяком, фрукти і ягоди в шоколаді , Старт , цукерок з корпусами, що вміщують борошно із взірваних круп , марципанових фігур , покритих захисним шаром – 1 місяць; · загорнутих, глазурованих молочно – шоколадною, мигдально – шоколадною , молочно – горіховою глазур¢ю ; цукерок , загорнутих неглазурованих ; цукерок на основі кондитерського жиру ; що виготовлені на пальмоядровій олії ( твердий жир ) , загорнутих і не загорнутих – 1,5 місяця; · Космічні (не загорнуті ) , типу праліне ;що виготовлені на кондитерському жирі і борошні соняшниковому ; загорнутих з желейними корпусами ; загорнутих із збивними корпусами . що приготовлені з використанням агару із фурцелярії ; загорнутих на основі кондитерського жиру неглазурованих; шоколадних типу Асорті; цукерок Полум¢я, Ракета, Букурія; цукерок з помадково – кремовими корпусами і ферментом інвертазою – 2 місяці; · Космічні ( загорнуті ), з корпусами із взірваних круп , типу праліне, глазурованих шоколадною глазур¢ ю, загорнутих ; цукерок Дари Полісся; цукерок , глазурованих шоколадною глазур¢ю не загорнутих, а також загорнутих із збивним корпусом – 3 місяці; цукерок, глазурованих шоколадною глазур¢ю загорнутих ( крім зазначених вище )-4 місяці.
Читайте також:
|
||||||||
|