ТЕХНОЛОГІЯ СУШІННЯ ПЛОДІВ І ОВОЧІВ
Методичні РЕКОМЕНДАЦІЇ
до виконання курсової роботи
для студентів напряму 051701 «Харчові технології та інженерія» денної, заочної та скороченої форм навчання
Рецензент:М.М.Жеплінська, канд. техн. наук, доцент
Укладачі:
І.Ф.Малежик, доктор техн. наук, професор
Г.М.Бандуренко,кандидат техн.наук,доцент
О.М.Деменюк,кандидат техн. наук,
Відповідальний за випуск _______________ проф.
Редактор
Комп’ютерна верстка
Підп. до друку р. Обл..-вид. арк. Наклад пр.
Вид. № Безкоштовно. Зам. №
РВЦ НУХТ. 01033 Київ-33, вул. Володимирська, 68
Читайте також: - Арт-терапiя як технологія збереження психічного здоров'я. Види арт-терапії.
- Базова технологія
- Біотехнологія
- Біотехнологія і гібридизація соматичних клітин
- Біотехнологія одержання антибіотиків
- Біотехнологія одержання ІНТЕРФЕРОНІВ
- Біотехнологія трансплантації ядер
- Будова і класифікація овочів
- Будова тканин овочів та плодів
- Бюджетування як управлінська технологія
- Визначення потужності устаткування для очищення коренеплодів
- Виробництво напівфабрикатів з овочів
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|