Мікробіологічне дослідження сиру
Мета роботи: ознайомитись з методами дослідження сиру і молока, яке використовується у виробництві сиру.
Обладнання і матеріали: пробірки стерильні з ватними тампонами, молоко, сичужний порошок, тепла дистильована вода, предметні скельця, етанол, діетиловий ефір, метиленовий синій, мікроскоп.
Читайте також: - I. Постановка завдання статистичного дослідження
- III. Економічна інтерпретація результатів статистичного дослідження банків
- Абстрактно-логічні прийоми економічного дослідження.
- Автоматизовані системи управлінні охороною праці, обліку, аналізу та дослідження травматизму
- Адаптовані й специфічні методи дослідження у журналістикознавстві
- Актуальність дослідження
- Алгоритм дослідження кон’юктури
- Алгоритм променевого дослідження опорно-рухової системи
- Аналіз документів як метод соціологічного дослідження.
- Аналіз інформації та постановка задачі дослідження
- Аналіз потреб споживачів та аналіз конкурентів у процесі маркетингового дослідження
- Аналізування предмету дослідження БКР
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|