МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
ДЗ «ЛУГАНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА»
Інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Кафедра харчових технологій
Методичні вказівки до практичної работи на тему: (вказується ТЕМА)
Склав студент _____________________________________________ групи ______
Керівник від кафедри харчових технологій _____________________________________ (підпис, посада, прізвище та ініціали) Оцінка _____________
Зав. кафедрою харчових технологій ____________________________________
Луганськ 20__
Приблизна структура практичного заняття 1. Організаційна частина. 2. Повідомлення теми та мети заняття. 3. Актуалізація опорних знань та контроль вихідного рівня знань учнів (студентів). 4. Мотивація навчальної діяльності. 5.Формування вмінь та навичок студентів (або закріплення вмінь та навичок, або перевірка вмінь та навичок) Зміст основної частини заняття (перелік практичних завдань): 5.1. 5.2. 5.3. 6. Поточний контроль виконання роботи. 7. Узагальнення та систематизація вмінь і навичок. 8. Підведення підсумків заняття. 9. Видача завдання для самостійної роботи. Приклади формулювання навчальної мети практичного заняття: – сформувати навички техніки виконання; – навчити новому способу дії; – оволодіти навичками; – відпрацювати навички, прийоми; – сформувати професійні уміння; – засвоїти уміння самостійно використовувати знання, навички; – сформувати чітке уявлення про послідовність; – закріпити відомі способи дій; – залучити до творчої діяльності.
ДОДАТОК Є
ДЗ «ЛУГАНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА»
Інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму
Кафедра харчових технологій
Методичні вказівки до лабораторної работи на тему: (вказується ТЕМА)
Склав студент _____________________________________________ групи ______
Керівник від кафедри харчових технологій _____________________________________ (підпис, посада, прізвище та ініціали) Оцінка _____________
Зав. кафедрою харчових технологій ____________________________________
Луганськ 20__
Приблизна структура лабораторного заняття 1. Організаційна частина. 2. Повідомлення теми і мети заняття. 3. Актуалізація опорних знань та контроль вихідного рівня знань студентів. 4. Мотивація навчальної діяльності. 5. Інструктаж з техніки безпеки. 6. Вступний інструктаж учнів (студентів) щодо методики виконання лабораторної роботи. 7. Самостійне виконання учнями (студентами) лабораторної роботи. Зміст основної частини заняття (зміст завдання): 7.1. 7.2. 7.3. 8. Поточний контроль виконання роботи, консультування. 9. Захист звітів. 10. Узагальнення та систематизація знань, умінь і навичок. 11. Підведення підсумків заняття. 12. Видача завдання для самостійної роботи. 13. Прибирання робочих місць Читайте також:
|
||||||||
|