Студопедия
Новини освіти і науки:
Контакти
 


Тлумачний словник






ДЗ «ЛУГАНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА»

 

Інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму

 

Кафедра харчових технологій

 

 

Методичні вказівки

до практичної работи на тему: (вказується ТЕМА)

 

Склав

студент _____________________________________________

групи ______

 

Керівник від кафедри

харчових технологій _____________________________________

(підпис, посада, прізвище та ініціали)

Оцінка _____________

 

Зав. кафедрою

харчових технологій ____________________________________

 

Луганськ 20__

 

Приблизна структура практичного заняття

1. Організаційна частина.

2. Повідомлення теми та мети заняття.

3. Актуалізація опорних знань та контроль вихідного рівня знань учнів (студентів).

4. Мотивація навчальної діяльності.

5.Формування вмінь та навичок студентів (або закріплення вмінь та навичок, або перевірка вмінь та навичок)

Зміст основної частини заняття (перелік практичних завдань):

5.1.

5.2.

5.3.

6. Поточний контроль виконання роботи.

7. Узагальнення та систематизація вмінь і навичок.

8. Підведення підсумків заняття.

9. Видача завдання для самостійної роботи.

Приклади формулювання навчальної мети практичного заняття:

– сформувати навички техніки виконання;

– навчити новому способу дії;

– оволодіти навичками;

– відпрацювати навички, прийоми;

– сформувати професійні уміння;

– засвоїти уміння самостійно використовувати знання, навички;

– сформувати чітке уявлення про послідовність;

– закріпити відомі способи дій;

– залучити до творчої діяльності.

 

ДОДАТОК Є

 

ДЗ «ЛУГАНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА»

 

Інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму

 

Кафедра харчових технологій

 

 

Методичні вказівки

до лабораторної работи на тему: (вказується ТЕМА)

 

Склав

студент _____________________________________________

групи ______

 

Керівник від кафедри

харчових технологій _____________________________________

(підпис, посада, прізвище та ініціали)

Оцінка _____________

 

Зав. кафедрою

харчових технологій ____________________________________

 

Луганськ 20__

 

 

Приблизна структура лабораторного заняття

1. Організаційна частина.

2. Повідомлення теми і мети заняття.

3. Актуалізація опорних знань та контроль вихідного рівня знань студентів.

4. Мотивація навчальної діяльності.

5. Інструктаж з техніки безпеки.

6. Вступний інструктаж учнів (студентів) щодо методики виконання лабораторної роботи.

7. Самостійне виконання учнями (студентами) лабораторної роботи.

Зміст основної частини заняття (зміст завдання):

7.1.

7.2.

7.3.

8. Поточний контроль виконання роботи, консультування.

9. Захист звітів.

10. Узагальнення та систематизація знань, умінь і навичок.

11. Підведення підсумків заняття.

12. Видача завдання для самостійної роботи.

13. Прибирання робочих місць


Читайте також:

  1. Tutor – викладач (в англійських університетах)
  2. VII. Цільовий прийом до Національного авіаційного університету
  3. Англійський національний стереотип.
  4. Валовий національний дохід і чистий національний дохід
  5. Відкриття в 1944 році філософського факультету в Київському університеті і створення в 1946 році Інституту філософії АН України сприяло активізації філософського життя в Україні.
  6. Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова
  7. Внутрішній ринок – національний ринок – міжнародний ринок – світовий ринок
  8. ДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ДОНЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
  9. ДЗ «ЛУГАНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
  10. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ
  11. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ІМЕНІ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА» | Приклади формулювання навчальної мети лабораторного заняття.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.