МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
||||||||||||||||||||||||||||||
Рекомендації по раціональному харчуванні1. Харчування відповідає енергетичним витратам
1.2. Енергетичну адекватність харчування визначаємо за індексом маси тіла (УМТ)
ІМТ визначається за формулою – вага у кілограмах поділена на квадрат зросту у метрах. 2. Загальна калорійність харчування розділяється серед макронутрієнтів 45-65% енергії з вуглеводів 10 -35 % енергії з білків 20 -35% енергії з жиру 3. Обмеження споживання червоного м’яса та технологічних продуктів із м’яса. Риба, птиця, бобові, горіхи і насіння, знежирені молочні продукти є основним джерелом білка. 4. Споживання насичених жирів менше 10% від добової калорійності. Заміна насичених жирів на ненасичені (риба, оливкова олія, горіхи). Рекомендовано споживання 500-700мл кисло молочних продуктів з низьким вмістом жиру. Рекомендовано жирну морську рибу 2 рази на неділю (джерело ОМЕГА - ЗПНЖК). Максимально знизити споживання транс жирів (кондитерські вироби, маргарин). 5. Споживання не менше 50% цільнозернових злаків вмісто рафінованих. 6. Рекомендовано споживання 300г. фруктів і 300 г. овочів щоденно (харчові волокна). 7. Добове споживання солі є менше 6г або 23 г натрія.
Методичні рекомендації затверджені наказом Міністерства охорони здоров’я України від 14.01. 2013№16 згідно доказової медицини ). Підготував Удодік О.Д.
Зразок направлення на планову госпіталізацію
Направлення В терапевтичне відділення направляється Іванов Юрій Іванович 28 років для стаціонарного лікування Домашня адреса: с. Бішкінь D.S.Ревматизм, активна фаза, суглобова форма. Недостатність мітрального клапану СН І ст.
15.02.04. Фельдшер Огієнко О.П. Зразок направлення Читайте також:
|
|||||||||||||||||||||||||||||||
|