Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



що надходять для заготівлі у________році

 

Відповідно до умов договору на закупівлю молока та молочних продуктів на_______________рік Заготівельник______________________________________

(назва молокопереробного підприємства)

і Товаровиробник___________________________________________________

(назва сільгосппідприємства)

домовились про рівень цін на молоко та молочні продукти, що надходять для заготівлі.

  Дата погодження
Молоко, тис. грн. за 1 тонну базисної жирності 1 сорт          
II сорт          
Несортове          
Надбавка за охолоджене молоко І сорту          
Надбавка на молоко для дитячого харчування          
Вершки, за 10% жиру в 1 кг, тис. грн. І сорту          
II сорту          
Інша молочна продукція          
           
Знежирене молоко, що повертається господарствам, тис. грн. за 1 тонну          

Примітка. Рівень цін корегується періодично протягом року і

залежить від паритету на сільськогосподарську продукцію та матеріальні ресурси, собівартості виробництва молока в господарствах та зміни кон'юнкрури ринку (попиту і пропозиції).

 

Товаровиробник___________________ Заготівельник _________________

(підпис, печатка) (підпис, печатка)

 

 

ЗМІСТ

Література

1. Предмет, система та основні поняття курсу..............................

2. Суб'єкти правової роботи на підприємствах............................

3. Правовий стан юридичної служби.............................................

4. Загальні засади організації юридичної служби.........................

4.1. Умови та процедура створення юридичної служби на підприємствах...................................................................................

4.2. Розробка та завершення Положення про юридичну службу підприємства....................................................................................

4.3. Завдання, обов'язки та повноваження головного (провідного)спеціаліста...................................................................

4.4. Завдання, обов'язки та повноваження спеціаліста (1-ІІ категорії) юрисконсульта................................................................

4.5. Професійна кваліфікація працівників юридичних служб.....

4.6. Розподіл обов'язків працівників юридичних служб.............

5. Структура і керівництво юридичною службою........................

6. Загальні положення організації роботи юридичних служб.....

7. Організація договірно-правової роботи на підприємстві.........

8. Організація правової роботи з підвищення якості продукції, робіт та послуг.................................................................................

9. Організація претензійно-позовної роботи.................................

10. Забезпечення законності, збереження майна, правове

виховання та правова пропаганда на підприємстві......................

Додатки.............................................................................................

 


Читайте також:

  1. АТ – одна з найбільш зручних форм колективного підприємства в умовах ринкової економіки. Першим АТ вважають створену у 1602 році Голандсько –Ост - Індську компанію.
  2. Безпека при заготівлі та приготуванні кормів (подрібнення, теплова, хімічна обробка).
  3. Графік заготівлі сировини
  4. Застосування консервантів при заготівлі сінажу.
  5. Лабораторна робота №7 Машини для заготівлі кормів та збирання
  6. Найбільш глобалізовані країни світу у 2002 році
  7. Обсяги торгів на організованому ринку у 1999 році (за видами фінансових інструментів) (млн. грн.)
  8. Особливості заготівлі сировини різних рослинних органів.
  9. Особливості утилізації та знищення відходів лікарських засобів, які надходять на територію України і визнані в установленому гуманітарному порядку
  10. Продовження теми3: Технологія заготівлі і переробки лісонасіннєвої сировини.
  11. Сукупні витрати домогосподарств України залежно від розміру їхнього середньодушового доходу в 2000 році
  12. Тема3: Технологія заготівлі і переробки лісонасіннєвої сировини.




Переглядів: 330

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Відповідальність сторін | 

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.