Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 8

Завдання 1. Для контрольної перевірки надано середній зразок марочного вина «Сонячна долина» у пляшках типу II, закоркованих алюмінієвими ковпачками типу «Алка». Визначити місткість пляшки типу II і відповідність упакування до вимог чинного стандарту.

Завдання 2. Оптова організація закупила велику кількість лаврового листа в упаковці з тканевої мішковини масою по 25 кг.

Частина партії залишилась після закінчення гарантійного терміну зберігання. Що слід зробити з лавровим листом?

ВАРІАНТ 9

Завдання 1. На базу прибула партія ваніліну, упакована у металеві банки, вистелені підпергаментом, масою нетто 5 кг. Товар розмістили у складі, де раніше зберігалася кориця, при температурі 20°С і відносній вологості повітря 75%.

Зробити висновки щодо відповідності упакування і зберігання вимогам стандарту. Зазначити гарантійний термін зберігання ваніліну.

Завдання 2. До магазину надійшла партія кави натуральної розчинної з такими показниками: масова частка вологи - 5,1%; масова частка кофеїну в розрахунку на суху масу - 2,76%; повна розчинність у холодній воді - 3,1 хв. Зазначити номенклатуру і послідовність визначення органолептичних показників. Визначити якість кави згідно з чинним стандартом і прийняти рішення щодо подальшого вико­ристання.

ВАРІАНТ 10

Завдання 1. Визначити відповідність якості партії пастери­зованого (з використанням стабілізаторів) пива «Київське» до вимог стандарту. Пиво вироблено 29 травня, оцінку якості проведено 22 серпня. Результати досліджень: масова частка спирту у пиві стано­вить 3,8%, дійсного екстракту - 4,6%; для визначення кислотності на титрування 50 см3 пива витрачено 13,6 см3 гідроокису натрію; для визначення кольору на перше титрування 100 см3 води витрачено 1 см3 розчину йоду концентрації 0,1 моль/дм3, а на друге - 1,4 см3; висота піни - 35 мм; стійкість піни - 3,5 хв. Зазначити гарантії виробника.

Завдання 2. На продовольчій базі для перевірки відібрано зразки оцту спиртового харчового натурального 6%-го, розлитого у 0,5-літрові скляні пляшки. За результатами лабораторних досліджень виявлено масову частку оцтової кислоти 5,9 г/100 см3. Якими мають бути дії товарознавця бази?


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 436

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 5 | ВАРІАНТ 11

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.