МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
ВАРІАНТ 5Завдання 1. На аналіз доставлено пробу оцту спиртового харчового натурального у двох пляшках по 0,5 л. Пробу взято з партії харчового оцту, що надійшов у пляшках 0,50 дм3. Після аналізу встановлено: смак і запах - характерні для спиртового оцту; колір - з жовтуватим відтінком; масова частка оцтової кислоти - 9,23%; відхилення від номінальної міцності - 5,1 см3. Визначити розмір партії і об'єднаної проби. Зробити обґрунтований висновок щодо якості оцту і можливості його приймання. Завдання 2. До магазину від комерційної фірми надійшла партія виноградного вина «Портвейн північнобережний» марочний, витриманий 1,5 року. Вино упаковано в ящики з гофрованого картону, кожну пляшку обгорнуто паперовим пояском. Зробити висновок щодо правильності упакування вина. ВАРІАНТ 6 Завдання 1. У штучному відділі гастроному у продажу є винно- горілчані вироби такого асортименту: коньяк «Київ»; горілка «Посольская», «Пшенична», «Російська»; вина виноградні «Портвейн рожевий» ординарний», «Херес міцний», «Вермут міцний», «Рислінг», «Аліготе», «Советское шампанское» напівсолодке; «Червоне міцне». Визначити міцність названих алкогольних напоїв (при цьому користуватися стандартами). Розробити пропозиції з оптимізації асортименту винно-горіл- чаних виробів, що реалізуються в роздрібній торговельній мережі. Завдання 2. Магазин закупив партію чорного байхового чаю, фасованого у целофан, склеєний з поліетиленовою плівкою, масою нетто 300 г. Під час перевірки магазину органами захисту прав споживачів цей чай було знято з реалізації. З якої причини? ВАРІАНТ 7 Завдання 1. До крамниці надійшла партія сухого ординарного столового вина «Ркацителі». Під час контрольної перевірки його якості за фізико-хімічними та органолептичними показниками встановлено: масова частка етилового спирту у вині - 10%; цукру - 0,25 г у 100 см3; загальна кислотність - 6,2 г/дм3; вміст летких кислот у перерахунку на оцтову кислоту - 2 г/дм3; вміст вільної сірчаної кислоти - 35 мг/дм3. Загальна дегустаційна оцінка - 7,1 бата. Зробити висновок щодо якості вина і можливості його реалізації. Завдання 2. Оптова організація закупила у завода-виробника мінеральну воду, розфасовану в ПЕТ-пляшки по 1,5 літра. На етикетці значиться - оброблена сірчанокислим сріблом. Масова концентрація срібла у воді - 0,3 мл/дм3. При реалізації покупці відмовилися від закупівлі. З якої причини? Читайте також:
|
||||||||
|