МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
ВАРІАНТ 5Завдання 1. На аналіз доставлено пробу оцту спиртового харчового натурального у двох пляшках по 0,5 л. Пробу взято з партії харчового оцту, що надійшов у пляшках 0,50 дм3. Після аналізу встановлено: смак і запах - характерні для спиртового оцту; колір - з жовтуватим відтінком; масова частка оцтової кислоти - 9,23%; відхилення від номінальної міцності - 5,1 см3. Визначити розмір партії і об'єднаної проби. Зробити обґрунтований висновок щодо якості оцту і можливості його приймання. Завдання 2. До магазину від комерційної фірми надійшла партія виноградного вина «Портвейн північнобережний» марочний, витриманий 1,5 року. Вино упаковано в ящики з гофрованого картону, кожну пляшку обгорнуто паперовим пояском. Зробити висновок щодо правильності упакування вина. ВАРІАНТ 6 Завдання 1. У штучному відділі гастроному у продажу є винно- горілчані вироби такого асортименту: коньяк «Київ»; горілка «Посольская», «Пшенична», «Російська»; вина виноградні «Портвейн рожевий» ординарний», «Херес міцний», «Вермут міцний», «Рислінг», «Аліготе», «Советское шампанское» напівсолодке; «Червоне міцне». Визначити міцність названих алкогольних напоїв (при цьому користуватися стандартами). Розробити пропозиції з оптимізації асортименту винно-горіл- чаних виробів, що реалізуються в роздрібній торговельній мережі. Завдання 2. Магазин закупив партію чорного байхового чаю, фасованого у целофан, склеєний з поліетиленовою плівкою, масою нетто 300 г. Під час перевірки магазину органами захисту прав споживачів цей чай було знято з реалізації. З якої причини? ВАРІАНТ 7 Завдання 1. До крамниці надійшла партія сухого ординарного столового вина «Ркацителі». Під час контрольної перевірки його якості за фізико-хімічними та органолептичними показниками встановлено: масова частка етилового спирту у вині - 10%; цукру - 0,25 г у 100 см3; загальна кислотність - 6,2 г/дм3; вміст летких кислот у перерахунку на оцтову кислоту - 2 г/дм3; вміст вільної сірчаної кислоти - 35 мг/дм3. Загальна дегустаційна оцінка - 7,1 бата. Зробити висновок щодо якості вина і можливості його реалізації. Завдання 2. Оптова організація закупила у завода-виробника мінеральну воду, розфасовану в ПЕТ-пляшки по 1,5 літра. На етикетці значиться - оброблена сірчанокислим сріблом. Масова концентрація срібла у воді - 0,3 мл/дм3. При реалізації покупці відмовилися від закупівлі. З якої причини? Читайте також:
|
||||||||
|