Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 5

Завдання 1. На аналіз доставлено пробу оцту спиртового харчового натурального у двох пляшках по 0,5 л. Пробу взято з партії харчового оцту, що надійшов у пляшках 0,50 дм3. Після аналізу встановлено: смак і запах - характерні для спиртового оцту; колір - з жовтуватим відтінком; масова частка оцтової кислоти - 9,23%; відхилення від номінальної міцності - 5,1 см3.

Визначити розмір партії і об'єднаної проби. Зробити обґрунтований висновок щодо якості оцту і можливості його приймання.

Завдання 2. До магазину від комерційної фірми надійшла партія виноградного вина «Портвейн північнобережний» марочний, витриманий 1,5 року. Вино упаковано в ящики з гофрованого картону, кожну пляшку обгорнуто паперовим пояском.

Зробити висновок щодо правильності упакування вина.

ВАРІАНТ 6

Завдання 1. У штучному відділі гастроному у продажу є винно- горілчані вироби такого асортименту: коньяк «Київ»; горілка «Посольская», «Пшенична», «Російська»; вина виноградні «Портвейн рожевий» ординарний», «Херес міцний», «Вермут міцний», «Рислінг», «Аліготе», «Советское шампанское» напівсолодке; «Червоне міцне».

Визначити міцність названих алкогольних напоїв (при цьому користуватися стандартами).

Розробити пропозиції з оптимізації асортименту винно-горіл- чаних виробів, що реалізуються в роздрібній торговельній мережі.

Завдання 2. Магазин закупив партію чорного байхового чаю, фасованого у целофан, склеєний з поліетиленовою плівкою, масою нетто 300 г. Під час перевірки магазину органами захисту прав споживачів цей чай було знято з реалізації. З якої причини?

ВАРІАНТ 7

Завдання 1. До крамниці надійшла партія сухого ординарного столового вина «Ркацителі». Під час контрольної перевірки його якості за фізико-хімічними та органолептичними показниками встановлено: масова частка етилового спирту у вині - 10%; цукру - 0,25 г у 100 см3; загальна кислотність - 6,2 г/дм3; вміст летких кислот у перерахунку на оцтову кислоту - 2 г/дм3; вміст вільної сірчаної кислоти - 35 мг/дм3. Загальна дегустаційна оцінка - 7,1 бата. Зробити висновок щодо якості вина і можливості його реалізації.

Завдання 2. Оптова організація закупила у завода-виробника мінеральну воду, розфасовану в ПЕТ-пляшки по 1,5 літра. На етикетці значиться - оброблена сірчанокислим сріблом. Масова концентрація срібла у воді - 0,3 мл/дм3. При реалізації покупці відмовилися від закупівлі. З якої причини?


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 495

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ З | ВАРІАНТ 8

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.072 сек.