Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ВАРІАНТ 6

Завдання 1. На замовлення Управління у справах захисту прав споживачів сертифікована лабораторія дослідила якість відібраних пРО)б майонезу. В акті лабораторії визначено:

 

 

  Найменування майонезу
Показник Прован­саль, 67% SCftpy Люби­тельський, 40% жиру 3 часником 30% жиру 3 кропом, 35% жиру 3 гриба­ми, 28% жиру
Тара і У паковка Я чдизси карьтонні з СКИД НИМИ балкаліи масою нет­ то 250 г; 60 сит. в ящику Ящики дерев'яні 3 полі­ етилено­ вими ко­ робочками нетто 250 г; 80 шт. в ящику Ящики 3 гофрова­ ного кар­ тону з по­ лімерними стаканчика­ ми масою нетто 200 г; 80 шт. в ящику Ящики картонні з пакетами з полімерної плівки масою нет­ то 250 г; 60 шт. в ящику Ящики 3 гофрова­ ного картону з тубами масою нетто 200 г; 80 шт. в ящику
Кількість зо
Ящиків          
А,ата ви­ ОЗ .03 01.06 02.05 05.02 06.04
словлення        

 

Закінчення таблиці

  Найменування майонезу
Показник Прован­саль, 67% жиру Люби­тельський, 40% жиру 3 часником, 30% жиру 3 кропом, 35% жиру 3 гриба­ми, 28% жиру
Дата ана­ 10.04 25.06 25.05 26.02 26.04
лізу          
Темпера­ 10+2 6+3 +2+4 14+1 11+2
тура збе­          
рігання в          
торговому          
примі­          
щенні, °С          
Відхилення -5 -4 -6 -4 -3
фактичної          
маси від          
маси, за­          
значеної на          
упаковці, г          
Масова 67,1 39,5 30,5 34,0
частка          
жиру, %          
Стійкість
емульсії, %          
рН 4,2 4,5 4,1 4,3 4,5
БГКП (ко- 0,03 0,03 0,04 0,025 0,35
лі-форми), г          
Патогенні
мікроор­          
ганізми, в          
тому числі          
саль-   І      
I монели, г          

 

Визначте:

a) яка середня проба була відібрана для аналізу;

b) які гарантійні терміни зберігання майонезу за даних умов;

c) чи допустиме дане відхилення від маси;

d) зробіть висновок щодо якості майонезу.


ДОСЛІДЖЕННЯ МОЛОКА, МОЛОЧНИХ І ЯЄЧНИХ ТОВАРІВ

 


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 484

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 5 | Вивчення асортименту та оцінка якості пастеризованого і стерилізованого молока

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.