Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 6

Завдання 1. На замовлення Управління у справах захисту прав споживачів сертифікована лабораторія дослідила якість відібраних пРО)б майонезу. В акті лабораторії визначено:

 

 

  Найменування майонезу
Показник Прован­саль, 67% SCftpy Люби­тельський, 40% жиру 3 часником 30% жиру 3 кропом, 35% жиру 3 гриба­ми, 28% жиру
Тара і У паковка Я чдизси карьтонні з СКИД НИМИ балкаліи масою нет­ то 250 г; 60 сит. в ящику Ящики дерев'яні 3 полі­ етилено­ вими ко­ робочками нетто 250 г; 80 шт. в ящику Ящики 3 гофрова­ ного кар­ тону з по­ лімерними стаканчика­ ми масою нетто 200 г; 80 шт. в ящику Ящики картонні з пакетами з полімерної плівки масою нет­ то 250 г; 60 шт. в ящику Ящики 3 гофрова­ ного картону з тубами масою нетто 200 г; 80 шт. в ящику
Кількість зо
Ящиків          
А,ата ви­ ОЗ .03 01.06 02.05 05.02 06.04
словлення        

 

Закінчення таблиці

  Найменування майонезу
Показник Прован­саль, 67% жиру Люби­тельський, 40% жиру 3 часником, 30% жиру 3 кропом, 35% жиру 3 гриба­ми, 28% жиру
Дата ана­ 10.04 25.06 25.05 26.02 26.04
лізу          
Темпера­ 10+2 6+3 +2+4 14+1 11+2
тура збе­          
рігання в          
торговому          
примі­          
щенні, °С          
Відхилення -5 -4 -6 -4 -3
фактичної          
маси від          
маси, за­          
значеної на          
упаковці, г          
Масова 67,1 39,5 30,5 34,0
частка          
жиру, %          
Стійкість
емульсії, %          
рН 4,2 4,5 4,1 4,3 4,5
БГКП (ко- 0,03 0,03 0,04 0,025 0,35
лі-форми), г          
Патогенні
мікроор­          
ганізми, в          
тому числі          
саль-   І      
I монели, г          

 

Визначте:

a) яка середня проба була відібрана для аналізу;

b) які гарантійні терміни зберігання майонезу за даних умов;

c) чи допустиме дане відхилення від маси;

d) зробіть висновок щодо якості майонезу.


ДОСЛІДЖЕННЯ МОЛОКА, МОЛОЧНИХ І ЯЄЧНИХ ТОВАРІВ

 


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 535

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 5 | Вивчення асортименту та оцінка якості пастеризованого і стерилізованого молока

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.02 сек.