Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 5

Завдання 1. Надійшла партія маргарину. При прийманні за кількістю та якістю встановлено:

Показники Варіанти
1 2 3 4 5
За документами постачальника
Маргарин Екстра Люби­тельський Вершковий Молочний Новий
Товарний сорт - Вищий Вищий Вищий
Тара і упаковка Ящики картонні по 20 кг нетто. Пачки з фольги по 250 г нетто Ящики картонні по 20 кг нетто. Пачки з фольги по 250 г нетто Ящики картонні по 20 кг нетто. Пачки з пергаменту по 200 г нетто Ящики картонні по 15 кг нетто Ящики картонні по 15 кг нетто
Маса нетто, т 2,0 1,0 1,0 3,5 2,5
Дата ви­готовлення (поточний рік) 25.10 10.06 25.10 10.01 10.12
Дата над­ходження маргарину (поточний рік) 5.11 15.06 2.11 25.02 25.12
Температу­ра збе­рігання, °С +7+9 -4-7 0+4 +5+7 +10+12
Масова частка жиру, % 82,0 82,0 82,0 82,0 82,0
Масова частка во­логи і лет­ких речо­вин, % 16,3 16,0 17,0 16,9 16,0
Темпера­тура плав­лення жи­ру, виділе­ного 3 маргарину, °С ЗО ЗО

 

Продовження таблиці

Показники Варіанти
Кислот­ 2,3 2,4 2,2 2,4 2,3
ність, °К          
Масова - 1,1 - - -
частка солі,          
%          
Результати приймання за кількістю та якістю
Відхилення -3,1 -3,5 -2,0 -70 -95
маси нетто          
однієї паку­          
вальної          
одиниці          
(пачки,          
ящика), г          
Смак і Чистий 3 Чистий 3 Чистий Сторонній Слабкий
запах молочно­кислим відтінком присмаком солі   присмак присмак олії
Консис­ Відповідно Відповідає Кришлива Поверхня Злегка
тенція стандарту стандарту   матова мазка, поверхня матова
Колір Білий, Світло- Світло- Жовтий, Жовтий, 3
  однорідний жовтий, жовтии, неодно­ кремовим
    неодно­ неодно­ рідний відтінком
    рідний рідний    
Масова 82,1 81,7 82,15 82,1 82,2
частка          
жиру. %          
Масова 15,9 15,8 16,7 16,8 15,9
частка во­          
логи і лет­          
ких речо­          
вин. %          
Темпера­ ЗО
тура плав­          
лення жи­          
ру, виділе­          
ного 3          
маргарину, °С          

 

Закінчення таблиці

Показники Варіанти
КЦслоі- ЛІчоть, °К 2,(0 2,1 2,35 2,1 2,2
М асова ча.Сїка солі, %   1,1      

 

1. Визнач те середню пробу для проведення аналізу маргарину.

2. Чи відповідає відхилення маси нетто упаковочної одиниці вимогазм; нормативної документації?

3. Встановіть гарантійні терміни зберігання маргарину при даній температурі.

4. Чи відповідає вимогам нормативної документації партія маргарину?


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 506

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 4 | ВАРІАНТ 6

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.