ВАРІАНТ 4
Завдання 1. З бази надійшла партія топленого жиру. В супровідних документах зазначено:
Показники
| Варіанти
|
|
|
|
|
| Вид жиру
| Яловичий
| Баранячий
| Свинячий
| Кістковий
| Товарний сорт
| Перший
| Перший
| Вищий
| Вищий
| Дата виготовлення
| 18.03
| 10.01
| 10.02
| 15.10
| жиру (поточний рік)
|
|
|
|
| Дата надходження
| 10.12
| 10.10
| 15.03
| 5.11
| жиру (поточний рік)
|
|
|
|
| Температура збері
гання жиру на базі (за
довідкою постачальника), °С
| -5-8
| +5+1
| 0+6
| +4+2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Тара
| Ящики по
| Ящики по
| Бочки по
| Ящики по
|
| 20 кг нетто.
| 20 кг нетто
| 50 кг нетто
| 25 кг нетто.
|
| Пачки по
| з анти
|
| Пачки по
|
| 250 г
| окислювачем
|
| 250 г
| Маса нетто, т
| 3,0
| 1,0
| 2,0
| 3,0
| Результати оцінки якості продукції такі:
| Смак і запах
| Характерні без стороннього
| Колір при темпе
| Жовтува
| Білий
| Білий
| Білий
| ратурі 15-20°С
| тий
|
|
|
| Консистенція
|
|
|
|
| Кислотне число, мг
| 2,95
| 1,8
| 1,30
| 1,7
| КОН
|
|
|
|
| Вміст вологи, %
| 0,28
| 0,40
| 0,27
| 0,2
| . Перекисне число, %
| 0,06
| 0,03
| 0,048
| 0,04
| йоду
|
|
|
|
| Вміст антиокис
| -
| 0,04
| -
| -
| лювачів, %
|
|
|
|
|
1. Визначте середню пробу для проведення аналізу.
2. Чи дотримані умови і терміни зберігання жиру?
3. Чи можна приймати для реалізації цю партію жиру?
Читайте також: - II варіант
- VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
- Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
- АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
- Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
- Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
- Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
- В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
- Варіант
- Варіант
- Варіант
- Варіант
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|