Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 2

Завдання 1. Надійшла партія олії соняшникової. У супровідних документах вказано, що в бочках - гідратована вищого сорту, в пляшках - нерафінована вищого сорту.

№ варіанту Умови завдання
10 металевих бочок масою нетто 100 кг кожна; 50 ящиків по 20 поліетиленових пляшок в кожному ящику, маса нетто однієї пляшки 1000 г
15 металевих бочок масою нетто 200 кг кожна; 20 ящиків по 20 поліетиленових пляшок в кожному ящику, маса нетто однієї пляшки 1000 г
10 металевих бочок масою нетто 200 кг кожна; 35 ящиків по 20 скляних пляшок в кожному ящику, маса нетто однієї пляшки 500 г
25 металевих бочок масою нетто 275 кг кожна; 45 ящиків по 20 скляних пляшок масою нетто 700 г кожна
45 металевих бочок масою нетто 200 кг кожна; 100 ящиків по 20 скляних пляшок в кожному ящику, маса нетто однієї пляшки 500 г

 

1. Визначити кількість пакувальних одиниць і об'єднану пробу.

Завдання 2. Після дослідження олії встановлено:

Показники Варіанти
якості
Олія в бочках
Прозорість Легке помутніння «Сітка» Прозора «Сітка» Прозора
Смак і Властивий Властивий Властивий Легка Затхлий
запах       гіркота  
Колірне число, мг
йоду          
Кислотне 1,7 1,5 2,25 5,0 2,75
число, мг КОН/1 г          
Масова 0,2 од 0,15 0,2 0,15
частка во­          
логи і лет­          
ких речо­вин, %          
Масова 0,1 од
частка не-          
жирових домішок, %          

 

Закінчення таблиці

Показники Варіанти
якості
Перекисне
число,          
ммоль/кг Уг          
         
Олія в пляшках
Прозорість «Сітка» Легке помутніння Легке помутніння «Сітка» Прозора
Смак і Затхлий Легка Легка Властивий Власти­
запах гіркота гіркота   вий
Відхиленя
від маси          
нетто од­          
нієї пляш­          
ки, г          
Колірне
число, мг          
йоду          
Кислотне 1,2 2,0 3,6 1,0 2,5
число, мг          
КОН/1 г          
Масова 0,15 0,18 0,20 0,16 0,15
частка во­          
логи і лет­          
ких речо­          
вин, %          
Масова 0,1 0,2 0,15 0,05 0,05
частка не-          
жирових          
домішок, %          
Перекисне 4,5 4,0
число,          
ммоль/кг Уг          
         

1. Визначити вид і товарний сорт олії.

ВАРІАНТ З

Завдання І. Встановити вид і товарний сорт рослинної олії за такими даними:

Показники Варіанти
якості
Прозорість Прозора «Сітка» Прозора Прозора Білий із жовтува­тим відтінком
Смак і Без запаху і Властивий Без смаку і Властивий Власти­
запах смаку   запаху без сторонніх смаків і запахів вий без сторонніх смаків і запахів
Показник 1,474 1,474 1,472 1,476 1,448
заломлення          
Йодне
число, %          
йоду          
Число
омилення.          
мг КОН/1 г          
Колірне -
число, мг          
йоду          
Кислотне 0,5 1,2 0,3 0,75 10,5
число, мг          
КОН/1 г          
Перекисне -
число,          
ммоль/кг Уг          
         

 


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 504

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Приймання, зберігання та оцінка якості харчових жирів на основі вирішення ситуаційних завдань | ВАРІАНТ 4

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.027 сек.