Приймання, зберігання та оцінка якості харчових жирів на основі вирішення ситуаційних завдань
ВАРІАНТ 1
Завдання 1. На базу торгового підприємства надійшла партія олії соняшникової рафінованої недезодорованої:
№ варіанта
| Умови завдання
|
| 105 металевих фляг масою нетто 50 кг кожна; 125 ящиків по 20 скляних пляшок масою нетто 700 г кожна
|
| 150 металевих фляг масою нетто 50 кг кожна; 100 ящиків по 20 скляних пляшок масою нетто 1000 см3 кожна
|
| 10 металевих бочок масою нетто 200 кг кожна; 300 ящиків по 20 скляних пляшок масою нетто 500 г кожна
|
| 50 металевих бочок масою нетто 200 кг кожна; 20 ящиків по 20 поліетиленових пляшок масою нетто 1000 г кожна
|
| 120 металевих фляг масою нетто 50 кг кожна; 75 ящиків по 4 поліетиленові пляшки масою нетто 575 г кожна
|
Дослідження харчових жирів
Визначити кількість пакувальних одиниць і об'єднану пробу по кожному варіанту завдання.
Завдання 2. При визначенні якості олії отримані такі результати:
Показники
якості
| Варіанти
|
|
|
|
|
| Прозорість
| Легке помутніння
| Прозора
| Прозора
| «Сітка»
|
| Смак і
запах
| Властивий
| Без запаху,
смак знеособленої олії
| Властивий
| Без смаку і
запаху
| Власти
вий
|
| Колірне
число, мг
йоду
|
|
|
|
|
| Кислотне
число, мг
КОН/1 г
| 2,2
| 0,5
| 1,4
| 0,8
| 1,5
| Масова
частка во
логи і лет
ких речо
вин. %
| 0,09
| 0,1
| 0,15
| 0,1
| 0,05
| Масова
частка не-
жирових
домішок, %
| 0,04
|
| 0,05
| 0,1
| 0,05
| Перекисне
число,
ммоль/кг
|
|
|
|
|
|
| 1. Визначити вид і товарний сорт олії.
Читайте також: - III. Актуалізація опорних знань. Повідомлення теми і завдань уроку.
- III. Актуалізація опорних знань. Повідомлення теми і завдань уроку.
- III. Актуалізація опорних знань. Повідомлення теми і завдань уроку.
- III. Повідомлення теми і завдань уроку
- III. Повідомлення теми і завдань уроку.
- III. Повідомлення теми і завдань уроку.
- IV. Загальна оцінка діяльності вчителя
- IV. Оцінка вигідності залучення короткотермінових кредитів
- IV. Оцінка привабливості стратегічних зон господарювання підприємства на ринку.
- IV. Повідомлення теми і завдань уроку.
- IV. Повідомлення теми і завдань уроку.
- IV. Повідомлення теми і завдань уроку.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|