Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Приймання, зберігання та оцінка якості харчових жирів на основі вирішення ситуаційних завдань

 

ВАРІАНТ 1

Завдання 1. На базу торгового підприємства надійшла партія олії соняшникової рафінованої недезодорованої:

№ варіанта Умови завдання
105 металевих фляг масою нетто 50 кг кожна; 125 ящиків по 20 скляних пляшок масою нетто 700 г кожна
150 металевих фляг масою нетто 50 кг кожна; 100 ящиків по 20 скляних пляшок масою нетто 1000 см3 кожна
10 металевих бочок масою нетто 200 кг кожна; 300 ящиків по 20 скляних пляшок масою нетто 500 г кожна
50 металевих бочок масою нетто 200 кг кожна; 20 ящиків по 20 поліетиленових пляшок масою нетто 1000 г кожна
120 металевих фляг масою нетто 50 кг кожна; 75 ящиків по 4 поліетиленові пляшки масою нетто 575 г кожна

 

Дослідження харчових жирів

Визначити кількість пакувальних одиниць і об'єднану пробу по кожному варіанту завдання.

Завдання 2. При визначенні якості олії отримані такі результати:

Показники якості Варіанти
Прозорість Легке помутніння Прозора Прозора «Сітка»  
Смак і запах Властивий   Без запаху, смак знеособ­леної олії Властивий Без смаку і запаху Власти­ вий
 
Колірне число, мг йоду
Кислотне число, мг КОН/1 г 2,2 0,5 1,4 0,8 1,5
Масова частка во­ логи і лет­ ких речо­ вин. % 0,09 0,1 0,15 0,1 0,05
Масова частка не- жирових домішок, % 0,04 0,05 0,1 0,05
Перекисне число, ммоль/кг
 

1. Визначити вид і товарний сорт олії.


Читайте також:

  1. III. Актуалізація опорних знань. Повідомлення теми і завдань уроку.
  2. III. Актуалізація опорних знань. Повідомлення теми і завдань уроку.
  3. III. Актуалізація опорних знань. Повідомлення теми і завдань уроку.
  4. III. Повідомлення теми і завдань уроку
  5. III. Повідомлення теми і завдань уроку.
  6. III. Повідомлення теми і завдань уроку.
  7. IV. Загальна оцінка діяльності вчителя
  8. IV. Оцінка вигідності залучення короткотермінових кредитів
  9. IV. Оцінка привабливості стратегічних зон господарювання підприємства на ринку.
  10. IV. Повідомлення теми і завдань уроку.
  11. IV. Повідомлення теми і завдань уроку.
  12. IV. Повідомлення теми і завдань уроку.




Переглядів: 530

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Глава 42 Злочини проти миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку | ВАРІАНТ 2

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.015 сек.