Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






ВАРІАНТ 13

Завдання 1. Ви - товарознавець торговельного підприємства. Виберіть і обґрунтуйте один із трьох варіантів закупівлі сиру:

  Характеристика по постачальниках
Показник Хмельницька Чернігівська Бахмачська
  МСБ МСБ СМК
Найменування сиру Голландський Ярославський Степовий
Ґатунок Вищий Вищий Перший
Масова частка жиру, % 45,5 45,7
Масова частка вологи, % 42,2 43,8 43,9

 

Закінчення таблиці

Показник Характеристика по постачальниках
Хмельницька МСБ Чернігівська МСБ Бахмачська СМК
МасоваОВа частка кухонної солі, % 2,5 2,0 3,2
ВарткпНсть 1 кг, грн 2,0 27,8 27,4
ірансгііс ПОрТН; витрати, грн

* Завдання 2. Визначити оптимальний режим і терміни реалізації твердо°ц0го сичужного сиру типу Голландський у роздрібному торго­вельна) підприємстві за такими даними:

зберігання

Режими зберігання

 

 

 
Температура, °С + 10 + 6 -3 - 10
відносна вологість, %
Наявність інших продуктів Яйця курячі Молочні Масло вершкове Риба заморо­ жена
згущені
консерви у
герме­
тичній
. упаковці

 

ВАРІАНТ 14

Завдання 1. Ви — товарознавець холодильного комбінату.

Зробіть висновок щодо якості масла коров'ячого, що надійшло від рі-їзних постачальників:

Показники Вид, постачальники масла
Селянське Мар'їнського ГМЗ Селянське Амвросіївського ГМЗ Топлене Хмельницької МСБ
Смак - запах Чистий, але не досить виражений, характер­ний для вершкового масла Характерний для вершкового масла, зі слабким при­смаком Чистий, спе­цифічний смак і запах витоп­леного молоч­ного жиру
Консчаистенція Зовнішній вигляд Однорідна, пластична, густа, з наявністю дрібних крапель вологи на розрізі Дрібні краплі на розрізі масла, крихка Не досить зер­ниста, м'яка, у розтопленому вигляді без оса- ДУ

 

Закінчення таблиці

Показники Вид, постачальники масла
Селянське Мар'їнського ГМЗ Селянське Амвросіївського ГМЗ Топлене Хмельницької МСБ
Колір Однорідний Однорідний Однорідний
Упаковка та маркування Наявність невеликих поодиноких раковин у моноліті, маркування та загортання перга­менту - правильні Заглибини на по­верхні моноліту, маркування та за­гортання перга­менту - правильні Правильна
Масова частка жиру, % 72,7 72,6 99,2
Масова частка вологи, % 24,5 24,8 0,6
Титрована кислотність плазми масла, опг 20,7 22,5  

 

Завдання 2. Визначити оптимальний режим, камеру і граничні строки зберігання різних видів коров'ячого масла, що надійшли на холодильний комбінат:

Режим зберігання Камери холодильного комбінату
Температура, °С + 5 -5 - 10 -12 -18
Відносна вологість повітря, %

 

ДОСЛІДЖЕННЯ М'ЯСА І М'ЯСНИХ ТОВАРІВ

 


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 475

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 10 | Вивчення розрубування м'яса для роздрібної торгівлі

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.