Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 10

Завдання 1. До спеціалізованого магазину «Молоко», де Ви працюєте директором, надійшло 80 фляг молока місткістю 20 л кожна.

Зазначити, яку кількість контрольних місць слід відібрати для підготовки середньої проби і виміру температури продукту. Визначити об'єм середнього зразка.

Завдання 2. До універсаму, де Ви працюєте завідувачем відділу, надійшла партія сиру. У накладній нечітко вказано масову частку жиру.

Визначити вид сиру. Зробити обґрунтований результатами аналізів висновок щодо якості сиру і прийняти рішення щодо його приймання та реалізації.

ВАРІАНТ 11

Завдання 1. До буфету їдальні Київського національного торговельно-економічного університету надійшло 15 ящиків кефіру «Талліннський» в тетра-пак. Під час приймання встановлено, що кислотність кефіру - 132°Т, консистенція - з порушеним згустком і відокремленою сироваткою, яка становить 2,2%.

Зазначити, яку кількість зразків кефіру слід відібрати для складання середньої проби для визначення органолептичних і фізико- хімічних показників. Зробити обґрунтований висновок щодо якості одержаної партії кефіру і прийняти відповідне рішення.

Завдання 2. На Київський холодокомбінат № 3 10 квітня надійшло 86 ящиків вершкового масла, виготовленого 16 січня. Для закладання масла на зберігання належить провести оцінку якості.

Провести відбір середньої проби, від отриманої партії підго­тувати зразок для визначення органолептичних та фізико-хімічних показників, дослідити його і зробити висновок щодо можливості подальшого зберігання.

ВАРІАНТ 12

Завдання 1. До магазину надійшло 12 упаковок сичужних сирів. Перед їх реалізацією належить провести контроль якості.

Як і в якій кількості Ви відберете середню пробу і лабораторний зразок? До якого сорту віднесете сири, якщо під час оцінки якості за 100-баловою системою вони отримали таку позитивну оцінку:

Показник Сири
Російський Голландський Костромський
Загальна оцінка, балів
Смак і запах, балів

 

Завдання 2. До універсаму № 9, де Ви працюєте товарознавцем, надійшло 250 ящиків молока, розфасованого у фін-пак місткістю 1 л. Під час відбору середньої проби встановлено: об'єм молока в одиницях упаковки становить 980 см3; нечітке число або день кін­цевого терміну реалізації; під час розкривання пакетів було виявлено шар жиру, що відстоявся.

Провести експертизу наданого зразка молока, зробити висновок відповідно до вимог стандарту.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 544

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 7 | ВАРІАНТ 13

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.