Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 7

Завдання 1. На оптово-торговельне підприємство, де Ви працюєте директором, надійшла партія молока коров'ячого пастеризованого 2,5-ної та 6%-ної жирності. Молоко має чистий смак і запах, колір білий з легким жовтуватим відтінком, за консистенцією і зовнішнім виглядом - це однорідна рідина без осаду. Молоко 6%-ної жирності має незначний відстій вершків, густина молока 2,5%-ної жирності - 1,028 г/см3, а 6%-ної - 1,025 г/см3.

Зробити висновок щодо якості молока і прийняти рішення щодо можливості прийняття його до реалізації.

Завдання 2. Вам, як працівника відділу товарних експертиз і оцінки відповідності торгово-промислової палати М.Києва, належить провести дослідження згущених молочних консервів, розфасованих у дрібну жерстяну тару.

Визначити дані маркування, підтвердити відповідність виду консервів до найменування на етикетці і зробити обґрунтований висновок щодо якості консервів, термінів їх зберігання і допуску до реалізації.

ВАРІАНТ 8

Завдання 1. До гастроному, де Ви працюєте завідувачем молоч­ного відділу, надійшла двохсекційна молочна автомобільна цистерна молока.

Відібрати середню пробу молока і підготувати зразки для органолептичного і фізико-хімічного випробування в лабораторії райгастрономторгу. Виміряти температуру молока в цистерні.

Завдання 2. До універсаму № 6, де Ви працюєте завідувачем відділу, надійшла партія дієтичних яєць І категорії. Під час відкриття ящиків і зовнішнього огляду виявилось, що значна кількість яєць з дефектами (тріщини, насічки і т.ін.), дрібні. Для експертизи надано середній зразок.

Визначити якість яєць, їх вид і категорію. Зробити висновок щодо можливості їх реалізації.

ВАРІАНТ 9

Завдання 1. До гастроному № 1, де Ви працюєте това­рознавцем, 25 квітня надійшла партія кисломолочного напою - кефіру. На упаковці зазначена дата виготовлення.

Зробити висновок щодо придатності продукції до реалізації, а також зазначити можливі терміни й оптимальні умови зберігання напою в магазині.

Завдання 2. Центральна лабораторія санепідемслужба м. Києва провадить контроль якості сухих молочних продуктів, у тому числі дитячих сухих молочних сумішей, що реалізуються у магазині «Молоко».

Зробити оцінку якості наданого зразка сухих молочних сумішей за органолептичними показниками, визначити розчинність і кислотність.

На підставі результатів проведених аналізів зробити висновок щодо можливості реалізації продукту.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 729

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 4 | ВАРІАНТ 10

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.02 сек.