Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 4

Завдання 1. До спеціалізованого магазину «Молоко», де Ви працюєте директором, надійшла партія молока у флягах місткістю по 20 л.

Як відібрати та підготовити для контролю якості середню пробу? Зазначити об'єм середнього зразка.

Завдання2. Центральна лабораторія санепідемслужба м. Києва провадить контроль якості сухих молочних консервів, у тому числі дитячих сухих молочних сумішей, що реалізуються у магазині «Молоко».

Зробити оцінку якості наданого зразка сухих молочних консервів за органолептичними показниками, визначити розчинність і кислотність. Спираючись на результати аналізу, зробити висновок щодо придатності продукту до реалізації.

ВАРІАНТ 5

Завдання 1. До гастроному № 6, де Ви працюєте товарознав­цем, 25 квітня о 14.00 надійшла в ізотермічному автомобільному транспорті партія молока пастеризованого 2,5%-ної жирності, упакованого в поліетиленові пакети. Продукцію вироблено вчора о 10.00.

За яких умов і скільки часу продукцію можна зберігати в магазині?

Завдання 2. На базу, де Ви працюєте товарознавцем, надійшла партія вершкового масла Селянське. За маркуванням видно, що від дня виробництва масла минуло 13 діб.

Визначити основні показники, що характеризують якість масла, і зробити висновок щодо можливості його реалізації.

ВАРІАНТ 6

Завдання 1.До магазину «Молоко», де Ви працюєте дирек­тором, 25 квітня о 8.00 надійшла партія кефіру в ящиках, вкритих брезентом, у відкритому автомобілі. Продукцію виготовлено 24 квітня у першу зміну.

Зробити висновок щодо придатності продукції до реалізації за строками виготовлення, а також зазначити максимальні строки і оптимальні умови її зберігання в магазині.

Завдання 2.На базу райгастрономторгу, де Ви працюєте товарознавцем, надійшла партія столових яєць, упакованих у картонні короби з прокладками гофрованого картону. Кількість коробів - 100 шт. Свідоцтво про якість яєць оформлено неохайно. Маркування яєць є нечітким. Викликає сумніви їх категорія.

Провести контрольну перевірку відповідності якості яєць до вимог стандарту. Визначити розмір партії. Яку кількість коробів і яєць слід відібрати для визначення їх якості та категорії?


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 509

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Приймання, зберігання та оцінка якості молока, молочних і яєчних товарів на основі вирішення ситуаційних завдань | ВАРІАНТ 7

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.