Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Приймання, зберігання та оцінка якості молока, молочних і яєчних товарів на основі вирішення ситуаційних завдань

 

ВАРІАНТ 1

Завдання 1. До універсаму № 2, де Ви працюєте товарознавцем, надійшла партія розфасованих молочних продуктів:

молоко пастеризоване 2,5%-ної жирності у тетра-пак місткістю 0,5 л - 100 ящиків;

молоко пряжене 2,5%-ної жирності у пляшках місткістю 0,5 л - 18 ящиків;

молоко білкове 2,5%-ної жирності у пляшках місткістю 0,5 л - 10 ящиків;

молоко знежирене у пляшках місткістю 0,5 л - 5 ящиків;

молоко пастеризоване 3,2%-ної жирності у фін-пак місткістю 1л- 255 ящиків.

Слід відібрати необхідну кількість одиниць розфасовки і підготувати середню пробу для визначення якості.

Завдання 2. У спеціалізованому магазині «Молоко» реалізу­ється сир Російський. Надійшла скарга покупця на його низьку якість.

Яку роботу потрібно провести, щоб надати обгрунтовану відповідь покупцю і виставити претензію постачальнику?

ВАРІАНТ 2

Завдання 1. До магазину № 15, де Ви працюєте завідувачем молочного відділу, надійшло 100 ящиків вершків, розфасованих у пляшки місткістю 0,5 л. Під час приймання було встановлено, що в 10 ящиках вершки підморожені, у 40 - збився жир.

Провести відбір проб для визначення якості і вжити належних заходів щодо реалізації продукції.

Завдання 2. На базу, де Ви працюєте товарознавцем, надійшла партія вершкового масла Бутербродне. За маркуванням дата його виготовлення - 16-те число минулого місяця.

Визначити основні показники, що характеризують доброякіс­ність масла, і зробити висновок щодо якості і придатності продукту . до реалізації.

ВАРІАНТ З

Завдання 1. До універсаму № 7, де Ви працюєте товарознавцем, надійшла партія кисломолочних продуктів Яблунька і Ягідка.

Визначити гарантійний строк та умови зберігання продукції в магазині, враховуючи дату виробництва за маркуванням.

Завдання 2. До універсаму № 4 надійшла партія дієтичних яєць II категорії. На сьогодні в магазині лишилося 5 ящиків яєць. Для експертизи було надано середній зразок.

Визначити якість яєць, встановити їх вид, категорію і ціну за прейскурантом. Прийняти рішення щодо їх реалізації.


Читайте також:

  1. III. Актуалізація опорних знань. Повідомлення теми і завдань уроку.
  2. III. Актуалізація опорних знань. Повідомлення теми і завдань уроку.
  3. III. Актуалізація опорних знань. Повідомлення теми і завдань уроку.
  4. III. Повідомлення теми і завдань уроку
  5. III. Повідомлення теми і завдань уроку.
  6. III. Повідомлення теми і завдань уроку.
  7. IV. Вартість знака для товарів і послуг та фірмового найменування
  8. IV. Загальна оцінка діяльності вчителя
  9. IV. Оцінка вигідності залучення короткотермінових кредитів
  10. IV. Оцінка привабливості стратегічних зон господарювання підприємства на ринку.
  11. IV. Повідомлення теми і завдань уроку.
  12. IV. Повідомлення теми і завдань уроку.




Переглядів: 734

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Продуктів | ВАРІАНТ 4

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.