Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 19

Завдання 1. На роздрібне торговельне підприємство 14 січня надійшла партія морожених кальмара і каракатиці нерозроблених, упаковані блоками по 1,5 кг в пакети із полімерних матеріалів. Обсяг партії - 300 одиниць упаковки. Дата виробництва, зазначена на упаковці - 3 жовтня. Під час товарознавчої експертизи визначено: 17 одиниць упаковки мають механічні пошкодження із розривом полімерної тари; маса нетто одиниці упаковки становить 1, 521 кг;

поверхня блоків - чиста, рівна; колір після розморожування - характерний; консистенція після розморожування - еластична; смак і запах після варки - приємні, з легкою гіркотою.

Зазначити кількість одиниць упаковки, відібраних для дослідження якості, масу загальної і середньої проби. Визначити відповідність продукції вимогам нормативно-технічної документації. Визначити можливі умови й терміни зберігання. Надати характе­ристику процесам, що відбуваються в ікрі риб під час товароруху.

Завдання 2. Порівняйте показники якості солоної риби, якщо під час визначення показника буферності були отримані такі результати, град.: оселедець атлантичний - 180, оселедець тихоокеанський - 150, кілька балтійська - 200, ставрида атлантична нерозібрана - 100, скумбрія атлантична - 210. Надайте характеристику процесам, що зумовлюють зміну буферності солоної риби та впливають на рівень якісних показників.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 344

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 17 | 

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.