МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||
ВАРІАНТ 17Завдання 1. Провести системний аналіз якості ікри осетрової зернистої, упакованої в металеві банки ємністю 95 мл, яка надійшла в роздрібне торговельне підприємство 25 листопада. На маркуванні зазначено: сорт вищий, без консервантів, дата виробництва - 17 вересня. Загальний обсяг партії, яка надійшла до торгової організації, - 28 ящиків. Під час товарознавчої експертизи визначено: відхилення від маси нетто ікри становить мінус 1,4%; розмір ікринок середній, розрізняється незначно, колір - рівномірний, від світло- сірого до темно-сірого, ікринки легко відділяються одна від одної, смак - характерний, з незначним присмаком «травки», вміст повареної солі - 4,3%. Зазначити кількість одиниць упаковки, відібраних для дослідження якості, масу загальної і середньої проби. Визначити відповідність продукції вимогам нормативно-технічної документації. Визначити можливі умови й терміни зберігання та реалізації. Надати характеристику процесам, що відбуваються в ікрі риб під час товароруху. Завдання 2. Визначити масу середньої проби для партії рибних товарів, яка надійшла на оптове торговельне підприємство: ікра лососева зерниста - 23 бочки; ікра осетрова зерниста - 57 ящиків; філе рибне морожене - 125 ящиків; скумбрія копчена без голови - 170 ящиків; оселедець слабосолоний - 87 бочок. Вказати оптимальні умови зберігання зазначених груп рибних товарів. ВАРІАНТ 18 Завдання 1-. На роздрібне торговельне підприємство надійшла партія лосося атлантичного холодного копчення розчинених без голів. Обсяг партії - 24 ящики масою продукту 20 кг. Під час товарознавчої експертизи визначено: поверхня риби чиста, зморшкувата, невеликі білково-жирові напливи на поверхні, незначний наліт солі біля зябрових щілин; колір шкіряного покриву — темно-золотистий; відхилення лінії розрізу від середини брюшка - 0,5-0,8 см; консистенція - щільна, соковита; смак і запах - характерні; вміст повареної солі - 9,75%; вміст вологи - 59%. Визначити ґатунок товару. Вказати оптимальні умови зберігання та реалізації. Надати характеристику процесам, що відбуваються в рибі холодного копчення під час товароруху. Завдання 2. Надати характеристику методам визначення вмісту азотистих летких основ в рибі. Порівняти якість мороженої риби, вміст АЛО в якій становить: форель річкова - 40 мг%; окунь морський - 60 мг%; оселедець атлантичний - 72 мг%; камбала - 68 мг%; щука - 36 мг%. Надати характеристику процесам, що зумовлюють зміну вмісту АЛО в рибних продуктах. Читайте також:
|
||||||||
|