Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ 17

Завдання 1. Провести системний аналіз якості ікри осетрової зернистої, упакованої в металеві банки ємністю 95 мл, яка надійшла в роздрібне торговельне підприємство 25 листопада. На маркуванні зазначено: сорт вищий, без консервантів, дата виробництва - 17 вересня. Загальний обсяг партії, яка надійшла до торгової органі­зації, - 28 ящиків. Під час товарознавчої експертизи визначено: відхилення від маси нетто ікри становить мінус 1,4%; розмір ікринок середній, розрізняється незначно, колір - рівномірний, від світло- сірого до темно-сірого, ікринки легко відділяються одна від одної, смак - характерний, з незначним присмаком «травки», вміст повареної солі - 4,3%.

Зазначити кількість одиниць упаковки, відібраних для дослідження якості, масу загальної і середньої проби. Визначити відповідність продукції вимогам нормативно-технічної документації.

Визначити можливі умови й терміни зберігання та реалізації. Надати характеристику процесам, що відбуваються в ікрі риб під час товароруху.

Завдання 2. Визначити масу середньої проби для партії рибних товарів, яка надійшла на оптове торговельне підприємство: ікра лососева зерниста - 23 бочки; ікра осетрова зерниста - 57 ящиків; філе рибне морожене - 125 ящиків; скумбрія копчена без голови - 170 ящиків; оселедець слабосолоний - 87 бочок. Вказати оптимальні умови зберігання зазначених груп рибних товарів.

ВАРІАНТ 18

Завдання 1-. На роздрібне торговельне підприємство надійшла партія лосося атлантичного холодного копчення розчинених без голів. Обсяг партії - 24 ящики масою продукту 20 кг. Під час товарознавчої експертизи визначено: поверхня риби чиста, зморшкувата, невеликі білково-жирові напливи на поверхні, незначний наліт солі біля зябрових щілин; колір шкіряного покриву — темно-золотистий; відхилення лінії розрізу від середини брюшка - 0,5-0,8 см; консистенція - щільна, соковита; смак і запах - характерні; вміст повареної солі - 9,75%; вміст вологи - 59%. Визначити ґатунок товару. Вказати оптимальні умови зберігання та реалізації. Надати характеристику процесам, що відбуваються в рибі холодного копчення під час товароруху.

Завдання 2. Надати характеристику методам визначення вмісту азотистих летких основ в рибі. Порівняти якість мороженої риби, вміст АЛО в якій становить: форель річкова - 40 мг%; окунь морський - 60 мг%; оселедець атлантичний - 72 мг%; камбала - 68 мг%; щука - 36 мг%. Надати характеристику процесам, що зумовлюють зміну вмісту АЛО в рибних продуктах.


Читайте також:

  1. II варіант
  2. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  3. Алгоритм планування податкових платежів. Вибір оптимального варіанту оподаткування та сплати податків.
  4. АЛОМОРФИ І ВАРІАНТИ МОРФЕМ
  5. Альтернативні варіанти виробництва при повній зайнятості ресурсів
  6. Альтернативні варіанти геополітичної орієнтації України
  7. Альтернативні варіанти довгострокового фінансування діяльності підприємства
  8. В якому варіанті вказані принципи системи фізичного виховання?
  9. Варіант
  10. Варіант
  11. Варіант
  12. Варіант




Переглядів: 491

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
ВАРІАНТ 15 | ВАРІАНТ 19

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.007 сек.