ЗАГАЛЬНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
ЛАБОРАТОРНИЙ ПРАКТИКУМ
до вивчення дисципліни
та виконання лабораторних робіт
для студентів напряму
6.051701 “Харчові технології та інженерія”
денної форми навчання
Укладачі: Олянська Світлана Пантелеймонівна
Грабовська Олена В‘ячеславівна
Молодницька Олена Миколаївна
Редактор
Комп’ютерна верстка
Підп. до друку . Обл. –вид. арк. Наклад 120 пр. Вид. № 65/05 3ам. №
РВЦ НУХТ. 01601, м. Київ, вул. Володимирська, 68
Читайте також: - D і 3D технології креслення в AutoCAD
- I. Загальні збори АТ
- I. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
- I. Загальні положення
- I. Загальні положення
- I. ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА.
- II. Загальні вимоги до розробки екскурсії
- II. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ.
- IV. Загальні висновки
- IV. ЗАГАЛЬНІ ПОНЯТТЯ ПРО ПЕРШУ МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ ПОТЕРПІЛИМ.
- IV. Загальні рекомендації щодо безаварійної та безпечної експлуатації сільськогосподарської техніки вітчизняного та зарубіжного виробництва
- OLAP-Технології
<== попередня сторінка |
| |
наступна сторінка ==> |
| | | | Переглядів: 258
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|