Кафедра епізоотології та інфекційних хвороб тварин
Спеціальність: 8.11010102 "Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва"
1. Ветеринарно-санітарний стан цехів: передзабійного утримання, забою, первин-ної обробки тварин, виробництва молока та молочних продуктів;
2. Санітарно-мікробіологічний контроль виробництва м’ясо-молочної продукції;
3. Контроль якості дезінфекції приміщень, обладнання по переробці молока та м’яса;
4. Особливості ветеринарних заходів при імпорті (експорті) продукції, сировини тваринного походження;
5. Забезпечення ветеринарно-санітарної безпеки при веденні міжнародної торгівлі продукцією тваринного походження;
6. Система менеджменту безпечності харчової продукції на основі міжнародних стандартів;
7. Особливості управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародних стандартів;
8. Вплив мікотоксинів корму на якість молока, м’яса та м'ясо-молочної продукції.
Читайте також: - VI. Рекомендації щодо безпечного використання сільськогосподарської техніки при виконанні основних технологічних операцій у тваринництві
- Абетка елементів поведінки тварини
- Автоімунні хвороби
- Адаптація тварин у промислових комплексах
- АДЕНОВІРУСНА ХВОРОБА
- Аналіз виробництва продукції тваринництва.
- Аналіз собівартості продукції тваринництва.
- Анамнез хвороби
- Антропогенез – процес виділення людини з тваринного святу, олюднення мавпи під впливом суспільної практики.
- Антропогенез – процес виділення людини з тваринного святу, олюднення мавпи під впливом суспільної практики.
- Аутосомно-рецесивні хвороби
- Базовая кафедра государственного и муниципального управления
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|