Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Аналіз виробництва продукції тваринництва.

Завдання аналізу:

1) вивчити динаміку і виконання плану по поголів'ю і валовому виробництву;

2) вивчити вплив факторів на відхилення валової продукції;

3) проаналізувати динаміку вихідного поголів'я тварин, продуктивності і визначити фактори, що на них впливають;

4) проаналізувати забезпеченість тварин приміщенням, визначити рівень механізації, забезпеченість кормами, дотримання раціону, рівня ефективності використання кормів;

5) вивчити якість продукції та невикористані резерви збільшення виробництва продукції тваринництва.

Фактори, що впливають на валове виробництво продукції тваринництва:

1. середньорічне поголів'я;

2. продуктивність 1 голови.

Показники відтворення стада:

1) вихід ділового приплоду;

2) плодовитість;

3) відсоток запліднення;

4) яловість;

5) показник падежу;

6) поголів'я в обороті;

7) показник вибраковки тварин;

8) показник забезпеченості ремонтним молодняком.

Показники продуктивності:

1) надій молока на 1 корову;

2) вихід телят на 100 корів;

3) вихід поросят на 100 свиноматок;

4) вихід ягнят на 100 вівцематок;

5) вихід меду з 1 бджолосім'ї;

6) настриг шерсті на 1 вівцю;

7) середня яйценісткість курок-несучок.

На продуктивність впливають такі фактори:

1. забезпеченість кормами, якість кормів, рівень кормління;

2. якісний склад стада;

3. умови утримання, зоотехнічне і ветеринарне обслуговування;

4. рівень організації і оплата праці, кваліфікація робітників;

5. забезпеченість приміщенням і рівень механізації;

6. рівень організації бухгалтерського обліку.

Рівень забезпеченості кормами - відношення фактичних витрат кормів в ц.к.од. до планової потреби.

Рівень забезпеченості тварин приміщенням - відношення наявності скотомісць в тваринницьких приміщеннях до фактичного поголів'я тварин.

Рівень механізації виробничих процесів - відношення поголів'я, що забезпечене механізованими процесами до загального поголів'я.


Читайте також:

  1. ABC-XYZ аналіз
  2. D) оснащення виробництва обладнанням, пристроями, інструментом, засобами контролю.
  3. I етап. Аналіз впливу типів ринку на цінову політику.
  4. II. Багатофакторний дискримінантний аналіз.
  5. III етап. Аналіз факторів, що визначають цінову політику підприємства.
  6. SWOT-аналіз у туризмі
  7. SWOT-аналіз.
  8. Tема 4. Фації та формації в історико-геологічному аналізі
  9. V. Нюховий аналізатор
  10. VI етап. Аналіз варіантів зміни цін конкурентами.
  11. XV. Фінансові результати від первісного визнання та реалізації сільськогосподарської продукції та додаткових біологічних активів
  12. Абстрактна модель оптимального планування виробництва




Переглядів: 3701

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Аналіз виробництва продукції рослинництва. | Аналіз роботи підприємств промисловості.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.