МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Обов’язки барменаСхема виконання замовлення Загальні обов'язки Безпосередні обов'язки Виконувана робота Масштаб діяльності Основна функція ПОСАДОВА ІНСТРУКЦІЯ ПРАЦІВНИКА БАРУ Контрольні питання 1. Дати визначення бару? 2. Охарактеризувати класифікацію барів? 3. Назвати категорії барів залежно від рівня обслуговування та технічного оснащення? 4. Чим відрізняється пивний бар від винного? 5. Які особливості гріль-бара? 6. Що повинен знати і уміти бармен на робочому місці? 7. Розкрити сутність різних типів барів?
Додаток 2
Забезпечувати чітке і ввічливе обслуговування в барі гостей, діючи в рамках правил.
Працівник бару відповідає за приготування напоїв, точність і звітність за розрахунками з гостями, за зовнішній вигляд бару і за підвищення рівня обслуговування гостей особистим відношенням до справи, манерою поведінки і зовнішнім виглядом.
Отримувати напої з складу, звіряючи точність кількості і об'єму пляшок із заявкою. Прибирати бар і прилеглі до нього приміщення, оформляти вітрину бару, готувати аксесуари до напоїв, а також устаткування і посуд бару. Здійснювати приготування і подачу напоїв гостям в барі бару відповідно до готельних рецептів і стандартів, які дозволяють забезпечувати високий рівень обслуговування. Оформляти рахунок гостям, вести бухгалтерські рахунки по касовій готівці і дебету, а також по наявних депозитах і документах по вивірянню рахунку відповідно до вказівок. Дотримувати всі правила і закони про торгівлю спиртними напоями в роботі бару. Забезпечувати збереження запасу напоїв бару під час робочого дня і після закінчення робочої зміни.
Знати і дотримувати правила безпеки на робочому місці і правила протипожежної безпеки. Брати участь в інвентаризації.
Додаток 3
Додаток 4
Читайте також:
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|