1. Комплексна механізація технологічних процесів в громадському харчуванні.
Література: [20, 21, 23]
1. Комплексна механізація технологічних процесів в громадському харчуванні.
На підприємствах харчування широко використовують лінії комплектації та видачі продукції (рис.13.1).
Рис. 13.1. Лінія „Modulfree” (Італія)
Лінії комплектації та роздачі обідів класифікують за наступними ознаками: за ступенем механізації, за конструктивними особливостями та асортиментом реалізуємої продукції.
За ступенем механізаціїлінії комплектації та видачі ділять на немеханізовані, механізовані та автоматичні.
За конструктивними особливостями – лінії комплектації поділяють на шість груп: немеханізовані –стаціонарні, пересувні та комбіновані; механізовані - періодичної та безперервної дії а також разові.
1. Призначення ліній комплектацій.
2. Класифікація обладнання для комплектації та видачі обідів.
3. Використання немеханізованих ліній комплектації обідів.