Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Визначення якості і облік силосованої маси.

Способи і техніка силосування.

Класифікація сировини за ступенем здатності до силосування.

Значення і види силосу.

План.

Тема: Технологія силосування кормів.12

 

Література: Єрмакова Л.М. Кормовиробництво с. 293...304

 

 

1. Значення і види силосу.

       
   
 
 

 

 


2. Класифікація сировини за ступенем придатності до силосування:

 

- легкосилусоємі ( кук, сорго в фазу МВС, соняшник в фазі цвітіння).

 

- важкосилусоємі ( люцерна, еспарцет, цукровий буряк)

 

- не силусоємі ( кропива, гичка баштанних культур)

 

 


Читайте також:

  1. I визначення впливу окремих факторів
  2. II. Визначення мети запровадження конкретної ВЕЗ з ураху­ванням її виду.
  3. II. Мотивація навчальної діяльності. Визначення теми і мети уроку
  4. IX. Відомості про військовий облік
  5. IX. Відомості про військовий облік
  6. Ocнoвнi визначення здоров'я
  7. Автоматизовані форми та системи обліку.
  8. Акції та їх облік
  9. Акції та їх облік
  10. Алгебраїчний спосіб визначення точки беззбитковості
  11. Алгоритм із застосуванням річної облікової ставки d.
  12. Аналіз службового призначення деталей та конструктивних елементів обладнання харчових виробництві, визначення технічних вимог і норм точності при їх виготовленні




Переглядів: 933

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Визначення якості та маси силосу. | Регулювання вологості силосуємої маси

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.