Визначення якості і облік силосованої маси.
Способи і техніка силосування.
Класифікація сировини за ступенем здатності до силосування.
Значення і види силосу.
План.
Тема: Технологія силосування кормів.12
Література: Єрмакова Л.М. Кормовиробництво с. 293...304
1. Значення і види силосу.
2. Класифікація сировини за ступенем придатності до силосування:
- легкосилусоємі ( кук, сорго в фазу МВС, соняшник в фазі цвітіння).
- важкосилусоємі ( люцерна, еспарцет, цукровий буряк)
- не силусоємі ( кропива, гичка баштанних культур)
Читайте також: - I визначення впливу окремих факторів
- II. Визначення мети запровадження конкретної ВЕЗ з урахуванням її виду.
- II. Мотивація навчальної діяльності. Визначення теми і мети уроку
- IX. Відомості про військовий облік
- IX. Відомості про військовий облік
- Ocнoвнi визначення здоров'я
- Автоматизовані форми та системи обліку.
- Акції та їх облік
- Акції та їх облік
- Алгебраїчний спосіб визначення точки беззбитковості
- Алгоритм із застосуванням річної облікової ставки d.
- Аналіз службового призначення деталей та конструктивних елементів обладнання харчових виробництві, визначення технічних вимог і норм точності при їх виготовленні
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|