Вимоги до обробки кондитерських мішків
Вимоги до обробки тари та інвентарю
Секція 1 – замочування 10 хв, миття 0,5 % - ним розчином кальцинованої соди при t = 40 … 45 ºС;
Секція 2 – дезінфекція 2 % - ним розчином хлорного вапна (40 … 45 ºС) протягом 10 хв4
Секція 3 – ополіскування водню (60 ºС). Замочування у воді (60 ºС) протягом 1 год;
Митя 2 % - ним розчином кальцинованої чи питної соди, іншими дезінфікуючими засобами;
Ополіскування водою;
Просушування4
Стерилізація 20 – 30 хв при 120 – 130 ºС.
Читайте також: - II. Вимоги безпеки перед початком роботи
- II. Вимоги безпеки праці перед початком роботи
- II. Вимоги до складання паспорта бюджетної програми
- III. Вимоги безпеки під час виконання роботи
- III. Вимоги безпеки під час виконання роботи
- III. Вимоги до учасників, складу груп і керівників туристських подорожей
- IV. Вимоги безпеки під час роботи на навчально-дослідній ділянці
- IV. ВИМОГИ ПРОФЕСIЇ ДО IНДИВIДУАЛЬНО-ПСИХОЛОГIЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ФАХIВЦЯ
- V. Вимоги безпеки в аварійних ситуаціях
- V. Вимоги безпеки в екстремальних ситуаціях
- Аналітичні реакції та вимоги, яким вони повинні відповідати.
- Асортимент кондитерських виробів для діабетиків
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|