Тема 4. Технологічний розрахунок та проектування цехів по доведенню до готовності напівфабрикатів різного ступеню готовності
Стіл виробничий СПСМ-5
Стіл виробничий СПСМ-1
3. Стелаж пересувний СПП
4. Стіл для розрубки м’яса СР-2
5. Холодильна шафа ШХ-0,6М-2
6. Ванна виробнича ВМ-1СМ
7. М’ясорубка механічна М-2
8. Раковина для рук
Рисунок 3 – Компоновочна схема доготовочного цеху
Умовні позначки:
1. Стіл виробничий СПСМ-5;
2. Стіл виробничий з ванною СМВСМ;
3. Стіл виробничий СПСМ-3;
4. Ванна виробнича
5. Стелаж пересувний СП-125;
6. Холодильна шафа ШХ – 0.40М;
7. Підтоварник ПТ-2;
8. Кухарський комбайн “Польща”.
План
1. Склад, функціональне призначення та вимоги до проектування цехів по доведенню напівфабрикатів до готовності.
2. Технологічний розрахунок цехів.
3. Загальні вимоги до проектування цехів по доведенню напівфабрикатів до готовності.
4. Принципи раціонального розташування обладнання, монтажна прив’язка обладнання Моделювання технологічного процесу і компоновочне рішення приміщень цехів.