Для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «БАКАЛАВР»
напрям підготовки
6.030510 «ТОВАРОЗНАВСТВО І ТОРГОВЕЛЬНЕ
ПІДПРИЄМНИЦТВО»
Розмноження і розповсюдження без офіційного дозволу ЛІЕТ заборонено!
Автор: Жолинська Г.М.
Рецензент:
Відповідальний за випуск: зав. кафедри, доц.., к.т.н. Павлишин М.Л.
Розглянуто і рекомендовано до друку на засіданні кафедри товарознавства та експертизи товарів Львівського інституту економіки і туризму.
Протокол №____ від _________2010 року
Жолинська Г.М. Опорний конспект лекцій з дисципліни
«Товарознавство. Харчові продукти», розділ « Фрукти, овочі, гриби і продукти їхнього перероблення » для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за напрямком підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» - Львів: ЛІЕТ,2010. - с.