Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Продукти їхнього

Фрукти, овочі, гриби і

ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ

Жолинська Г.М.

 

з дисципліни

«Товарознавство. Харчові продукти»

 

перероблення»

 

 

 

 

 

Для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «БАКАЛАВР»

напрям підготовки

6.030510 «ТОВАРОЗНАВСТВО І ТОРГОВЕЛЬНЕ

ПІДПРИЄМНИЦТВО»

 


Розмноження і розповсюдження без офіційного дозволу ЛІЕТ заборонено!

 

 

Автор: Жолинська Г.М.

 

Рецензент:

 

Відповідальний за випуск: зав. кафедри, доц.., к.т.н. Павлишин М.Л.

 

Розглянуто і рекомендовано до друку на засіданні кафедри товарознавства та експертизи товарів Львівського інституту економіки і туризму.

Протокол №____ від _________2010 року

 

 

Жолинська Г.М. Опорний конспект лекцій з дисципліни

«Товарознавство. Харчові продукти», розділ « Фрукти, овочі, гриби і продукти їхнього перероблення » для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за напрямком підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» - Львів: ЛІЕТ,2010. - с.

 

© Жолинська Г.М.


ЗМІСТ

 

1. Хімічний склад плодів і овочів …………………………………..3

2. Фізичні властивості плодів і овочів ………………………………9

3. Класифікація й товарна якість плодів і овочів …………………13

4.Товарна обробка плодів і овочів …………………………………17

5. Зберігання плодів і овочів ………………………………………..19

6. Свіжі плоди ………………………………………………………..22

7. Свіжі овочі …………………………………………………………24

8. Продукти перероблення плодів і овочів …………………………26

9. Гриби та продукти їхнього перероблення ……………………….31

Список рекомендованих джерел………………………………….....36


Читайте також:

  1. I. Теорія граничної продуктивності і попит на ресурси
  2. II. Ріст репродуктивних бруньок
  3. АКТУАЛЬНI ПРОБЛЕМИ І ЗАВДАННЯ КУРСУ РОЗМIЩЕННЯ ПРОДУКТИВНИХ СИЛ УКРАЇНИ
  4. Аналіз продуктивності праці
  5. Аналіз продуктивності праці й заробітної плати
  6. Аналіз продуктивності праці.
  7. Антидоти і порядок їхнього використання. Само і взаємодопомога при ураженні ОР.
  8. Багатокритерійні завдання і можливі шляхи їхнього рішення.
  9. Біологічні особливості, продуктивність та породи коней
  10. Будівельна продукція. Кадри, нормування і продуктивність праці
  11. Величина доходу від використання праці, землі й капіталу визначається величиною їхнього граничного внеску у виробництво певних товарів чи послуг.
  12. Визначення продуктивності




Переглядів: 608

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Ювелірні товари. | Лекція 1. Хімічний склад плодів і овочів

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.01 сек.