Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Продукти їхнього

Фрукти, овочі, гриби і

ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ

Жолинська Г.М.

 

з дисципліни

«Товарознавство. Харчові продукти»

 

перероблення»

 

 

 

 

 

Для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «БАКАЛАВР»

напрям підготовки

6.030510 «ТОВАРОЗНАВСТВО І ТОРГОВЕЛЬНЕ

ПІДПРИЄМНИЦТВО»

 


Розмноження і розповсюдження без офіційного дозволу ЛІЕТ заборонено!

 

 

Автор: Жолинська Г.М.

 

Рецензент:

 

Відповідальний за випуск: зав. кафедри, доц.., к.т.н. Павлишин М.Л.

 

Розглянуто і рекомендовано до друку на засіданні кафедри товарознавства та експертизи товарів Львівського інституту економіки і туризму.

Протокол №____ від _________2010 року

 

 

Жолинська Г.М. Опорний конспект лекцій з дисципліни

«Товарознавство. Харчові продукти», розділ « Фрукти, овочі, гриби і продукти їхнього перероблення » для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за напрямком підготовки 6.030510 «Товарознавство і торговельне підприємництво» - Львів: ЛІЕТ,2010. - с.

 

© Жолинська Г.М.


ЗМІСТ

 

1. Хімічний склад плодів і овочів …………………………………..3

2. Фізичні властивості плодів і овочів ………………………………9

3. Класифікація й товарна якість плодів і овочів …………………13

4.Товарна обробка плодів і овочів …………………………………17

5. Зберігання плодів і овочів ………………………………………..19

6. Свіжі плоди ………………………………………………………..22

7. Свіжі овочі …………………………………………………………24

8. Продукти перероблення плодів і овочів …………………………26

9. Гриби та продукти їхнього перероблення ……………………….31

Список рекомендованих джерел………………………………….....36


Читайте також:

  1. I. Теорія граничної продуктивності і попит на ресурси
  2. II. Ріст репродуктивних бруньок
  3. АКТУАЛЬНI ПРОБЛЕМИ І ЗАВДАННЯ КУРСУ РОЗМIЩЕННЯ ПРОДУКТИВНИХ СИЛ УКРАЇНИ
  4. Аналіз продуктивності праці
  5. Аналіз продуктивності праці й заробітної плати
  6. Аналіз продуктивності праці.
  7. Антидоти і порядок їхнього використання. Само і взаємодопомога при ураженні ОР.
  8. Багатокритерійні завдання і можливі шляхи їхнього рішення.
  9. Біологічні особливості, продуктивність та породи коней
  10. Будівельна продукція. Кадри, нормування і продуктивність праці
  11. Величина доходу від використання праці, землі й капіталу визначається величиною їхнього граничного внеску у виробництво певних товарів чи послуг.
  12. Визначення продуктивності




Переглядів: 562

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Ювелірні товари. | Лекція 1. Хімічний склад плодів і овочів

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.