Ванна мийна, 2 – стіл виробничий, 3 – універсальний привод, 4 – стіл з ванною, 5 – шафа холодильна.
Рис 5. План доготовочного цеху підприємства на 200 місць
Рис 4. Приклади організації робочих місць у доготовочному цеху.
Рис 3. Організація робочих місць м’ясо – рибного цеху
Пересувна ванна з м’ясом, 2 – пересувна ванна з підготовленим до рубки м’якушем, 3 – пересувна ванна для замочування черствого хліба, 4,10 – виробничі столи, 5 – обробна дошка, 6 – м’ясорубка, 7 – фаршмішалка, 8 – котлетоформовочна машина, 9 – ємності зі спеціями, 11 – пересувний стелаж з ФЄ.
Рис 2. Робоче місце по приготуванню н/ф з рубленого м’яса
Стіл виробничий. 2. - Місце розміщення тех.. карт, 3 – Ємності зі спеціями, 4 – ваги, 5 – Висувна шухляда для інструменту. 6 – Обробна дошка, 7 – Пересувна ванна, 8 – Пересувний стелаж.
Рис 1. Робоче місце по виготовленню порціонних напівфабрикатів.




А • розруб, обвалка, зачищення м'яса; Б - приготування порціонних та мілкошматкових напівфабрикатів; В - приготування рубаних напівфабрикатів; Г -обробки птиці; Д - обробки риби та приготування напівфабрикатів. 1 - опалочний горн; 2 - машина універсальна; З - м'ясорубка; 4 - котлетоформовочна машина; 5 -пристосування для очищення риби від луски; 6 - холодильна шафа; 7,8 - столи виробничі; 9 - стіл з вбудованою мийною ванною; 10 - стіл виробничий для очищення риби; 11 - ванна пересувна; 12 - ванна мийна; 13 - стелаж пересувний (візок - стелаж); 14 - стелаж виробничий; 15 - стілець для розрубу м'яса.

А - доробки м'ясних, рибних і напівфабрикатів із птиці та субпродуктів; Б доробки овочевих напівфабрикатів.
1 - м'ясорубка; 2 - машина овочерізальна універсальна; 3 - стіл виробничий, 4 - ванна мийна, 5 - ванна мийна пересувна; 6 -стелаж пересувний.
Читайте також: - Виробництво продукції – універсальний показник продуктивності праці.
- Виробничий, технологічний і трудовий процеси
- Переговори як універсальний метод розв‘язання конфліктів.
- Раціональний вибір матеріалів – універсальний спосіб забезпечення довговічності обладнання
- Сервис-ориентированная архітектура ІС
- Універсальний місток для перевірки направляючих. Перевірка направляючих на паралельність, прямолінійність та спіральну звернутість.
- Універсальний покажчик ресурсу
- Універсальний тригер (JK-тригер).
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|