Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Ванна мийна, 2 – стіл виробничий, 3 – універсальний привод, 4 – стіл з ванною, 5 – шафа холодильна.

Рис 5. План доготовочного цеху підприємства на 200 місць

Рис 4. Приклади організації робочих місць у доготовочному цеху.

Рис 3. Організація робочих місць м’ясо – рибного цеху

Пересувна ванна з м’ясом, 2 – пересувна ванна з підготовленим до рубки м’якушем, 3 – пересувна ванна для замочування черствого хліба, 4,10 – виробничі столи, 5 – обробна дошка, 6 – м’ясорубка, 7 – фаршмішалка, 8 – котлетоформовочна машина, 9 – ємності зі спеціями, 11 – пересувний стелаж з ФЄ.

Рис 2. Робоче місце по приготуванню н/ф з рубленого м’яса

Стіл виробничий. 2. - Місце розміщення тех.. карт, 3 – Ємності зі спеціями, 4 – ваги, 5 – Висувна шухляда для інструменту. 6 – Обробна дошка, 7 – Пересувна ванна, 8 – Пересувний стелаж.

Рис 1. Робоче місце по виготовленню порціонних напівфабрикатів.

 


 

 

 

 

 

А • розруб, обвалка, зачищення м'яса; Б - приготування порціонних та мілкошматкових напівфабрикатів; В - приготування рубаних напівфабрикатів; Г -обробки птиці; Д - обробки риби та приготування напівфабрикатів. 1 - опалочний горн; 2 - машина універсальна; З - м'ясорубка; 4 - котлетоформовочна машина; 5 -пристосування для очищення риби від луски; 6 - холодильна шафа; 7,8 - столи виробничі; 9 - стіл з вбудованою мийною ванною; 10 - стіл виробничий для очищення риби; 11 - ванна пересувна; 12 - ванна мийна; 13 - стелаж пересувний (візок - стелаж); 14 - стелаж виробничий; 15 - стілець для розрубу м'яса.

А - доробки м'ясних, рибних і напівфабрикатів із птиці та субпродуктів; Б доробки овочевих напівфабрикатів.

1 - м'ясорубка; 2 - машина овочерізальна універсальна; 3 - стіл виробничий, 4 - ванна мийна, 5 - ванна мийна пересувна; 6 -стелаж пересувний.


 

 

 

 


Читайте також:

  1. Виробництво продукції – універсальний показник продуктивності праці.
  2. Виробничий, технологічний і трудовий процеси
  3. Переговори як універсальний метод розв‘язання конфліктів.
  4. Раціональний вибір матеріалів – універсальний спосіб забезпечення довговічності обладнання
  5. Сервис-ориентированная архітектура ІС
  6. Універсальний місток для перевірки направляючих. Перевірка направляючих на паралельність, прямолінійність та спіральну звернутість.
  7. Універсальний покажчик ресурсу
  8. Універсальний тригер (JK-тригер).




Переглядів: 1155

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Організація роботи цеху обробки зелені. | Організація обробки риби.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.