![]()
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
|
|
||||||||
Ванна мийна, 2 – стіл виробничий, 3 – універсальний привод, 4 – стіл з ванною, 5 – шафа холодильна.Рис 5. План доготовочного цеху підприємства на 200 місць Рис 4. Приклади організації робочих місць у доготовочному цеху. Рис 3. Організація робочих місць м’ясо – рибного цеху Пересувна ванна з м’ясом, 2 – пересувна ванна з підготовленим до рубки м’якушем, 3 – пересувна ванна для замочування черствого хліба, 4,10 – виробничі столи, 5 – обробна дошка, 6 – м’ясорубка, 7 – фаршмішалка, 8 – котлетоформовочна машина, 9 – ємності зі спеціями, 11 – пересувний стелаж з ФЄ. Рис 2. Робоче місце по приготуванню н/ф з рубленого м’яса Стіл виробничий. 2. - Місце розміщення тех.. карт, 3 – Ємності зі спеціями, 4 – ваги, 5 – Висувна шухляда для інструменту. 6 – Обробна дошка, 7 – Пересувна ванна, 8 – Пересувний стелаж. Рис 1. Робоче місце по виготовленню порціонних напівфабрикатів.
А • розруб, обвалка, зачищення м'яса; Б - приготування порціонних та мілкошматкових напівфабрикатів; В - приготування рубаних напівфабрикатів; Г -обробки птиці; Д - обробки риби та приготування напівфабрикатів. 1 - опалочний горн; 2 - машина універсальна; З - м'ясорубка; 4 - котлетоформовочна машина; 5 -пристосування для очищення риби від луски; 6 - холодильна шафа; 7,8 - столи виробничі; 9 - стіл з вбудованою мийною ванною; 10 - стіл виробничий для очищення риби; 11 - ванна пересувна; 12 - ванна мийна; 13 - стелаж пересувний (візок - стелаж); 14 - стелаж виробничий; 15 - стілець для розрубу м'яса. А - доробки м'ясних, рибних і напівфабрикатів із птиці та субпродуктів; Б доробки овочевих напівфабрикатів. 1 - м'ясорубка; 2 - машина овочерізальна універсальна; 3 - стіл виробничий, 4 - ванна мийна, 5 - ванна мийна пересувна; 6 -стелаж пересувний.
Читайте також:
|
|||||||||
|