Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Маса перших страв – 300 г.

 

Другі страви:

 

Ø свинина варена і смажена

Ø

Ø

Ø

Ø

Ø цвітна капуста з сухарним соусом

 

 


Рибні страви краще подавати як холодну закуску під майонезом або маринадом.

Другі страви чехи їдять без паніровки (м’ясо свинини) і без жиру, а також телятину і яловичу вирізку.

М’ясні страви із баранини або січеного м’яса в меню НЕ включати.

Обмежено використовувати томат-пасту і томат-пюре.

Перед десертом подають сир.

На десерт:

 

Ø компоти із свіжих і консервованих фруктів

Ø свіжі фрукти і ягоди

Ø

Ø

 

 

Чорна кава після обіду.

На вечерю можна запропонувати холодну або гарячу закуску.

 

Туристи Угорщини

 

Під час складання меню треба враховувати, що угорці дуже рідко вживають страви із баранини.

НЕлюблять кетову ікру, оселедці, кільку, а також гречану кашу і киселі.

Рибу вживають тільки прісноводну.

Режим харчування:

· легкий сніданок і обід

· вечеря щільна, ситна.

 

До столу необхідно подати гострі спеції:

·

·

·

 


Читайте також:

  1. Автомати для продажу гарячих страв
  2. Борошняні страви
  3. В асортименті других страв
  4. Визначення загальної кількості страв за асортиментом
  5. Визначення тактики і методу операційного лікування при кровотечі з варикозно розширених вен стравоходу.
  6. Висота і тривалість стравлювання.
  7. Від часу виникнення перших держав до падіння Римської імперії (476 р.).
  8. До борошняних страв належать
  9. Другі страви
  10. Економічний розвиток перших цивілізацій Стародавнього Сходу
  11. Електронні конфігурації атомів перших двадцяти елементів періодичної системи Д. І. Менделeєва
  12. Значення перших шести років життя дитини для подальшого розвитку особистості. Загальна характеристика перших шести років життя дитини.




Переглядів: 599

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Вечеря повинна бути легкою і складатися із | Основні види сировини, спецій та харчових продуктів, особливості їх використання

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.