Маса перших страв – 300 г.
Другі страви:
Ø свинина варена і смажена
Ø
Ø
Ø
Ø
Ø цвітна капуста з сухарним соусом
Рибні страви краще подавати як холодну закуску під майонезом або маринадом.
Другі страви чехи їдять без паніровки (м’ясо свинини) і без жиру, а також телятину і яловичу вирізку.
М’ясні страви із баранини або січеного м’яса в меню НЕ включати.
Обмежено використовувати томат-пасту і томат-пюре.
Перед десертом подають сир.
На десерт:
Ø компоти із свіжих і консервованих фруктів
Ø свіжі фрукти і ягоди
Ø
Ø
Чорна кава після обіду.
На вечерю можна запропонувати холодну або гарячу закуску.
Туристи Угорщини
Під час складання меню треба враховувати, що угорці дуже рідко вживають страви із баранини.
НЕлюблять кетову ікру, оселедці, кільку, а також гречану кашу і киселі.
Рибу вживають тільки прісноводну.
Режим харчування:
· легкий сніданок і обід
· вечеря щільна, ситна.
До столу необхідно подати гострі спеції:
·
·
·
Читайте також: - Автомати для продажу гарячих страв
- Борошняні страви
- В асортименті других страв
- Визначення загальної кількості страв за асортиментом
- Визначення тактики і методу операційного лікування при кровотечі з варикозно розширених вен стравоходу.
- Висота і тривалість стравлювання.
- Від часу виникнення перших держав до падіння Римської імперії (476 р.).
- До борошняних страв належать
- Другі страви
- Економічний розвиток перших цивілізацій Стародавнього Сходу
- Електронні конфігурації атомів перших двадцяти елементів періодичної системи Д. І. Менделeєва
- Значення перших шести років життя дитини для подальшого розвитку особистості. Загальна характеристика перших шести років життя дитини.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|