Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






До борошняних страв належать

Кухні

широкий асортимент продуктів, які використовуються для приготування страв


Цем’ясні продукти

· свинина

· яловичина

· телятина

· сільськогосподарська птиця (індичка, гуси, кури, курчата)

· дичина

річкова та ставкова риба

·

·

високоякісні молочні продукти

· овочі, зелень

· рідкісні угорські страви

 

Рулет «………» гордість національної кухні

 


Ø галушки

Ø варгабелеш

Ø духмяний кулич з мигдалем

 


Читайте також:

  1. Автомати для продажу гарячих страв
  2. Борошняні страви
  3. В асортименті других страв
  4. Визначення загальної кількості страв за асортиментом
  5. Визначення тактики і методу операційного лікування при кровотечі з варикозно розширених вен стравоходу.
  6. Випишіть організації, що належать до українського дисидентського руху, вкажіть час їх існування та їх головних діячів?
  7. Виробництво борошняних кондитерських виробів
  8. Висота і тривалість стравлювання.
  9. До адреноміметичних засобів непрямої дії належать ефедрин, тирамін.
  10. До зовнішнього водопроводу належать усі пристрої та споруди для забору, очищення, зберігання та розподілу води мережею до вводу в будівлю.
  11. До зон охорони пам’яток належать: охоронна зона, зона регулювання забудови, зона охоронюваного ландшафту, зона охорони археологічного культурного шару.




Переглядів: 684

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Супи подають порціями по 250-300г. Готують їх на м’ясо-кісткових бульйонах і овочевих відварах | Основними способами теплової обробки продуктів в угорській кулінарії є

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.