Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



В асортименті других страв

Другі страви

Суп із вівсяних пластівців

 

 

 
 

страви з овочів: спаржі, савойської капусти, приготовлення різними способами (варена, тушкована з яйцями), цвітної капусти під соусом, смаженої в сухарях і в клярі, запеченої з томатом-пюре, огірки, тушковані і фаршировані м’ясом.

 


Другі страви готують в основному з натурального м’яса.

До панірованих страв з м’яса, овочів і риби часто подають соус холодний «тартар» (майонез з січеними огірками або корнішонами)


Читайте також:

  1. Автомати для продажу гарячих страв
  2. Борошняні страви
  3. Визначення загальної кількості страв за асортиментом
  4. Визначення тактики і методу операційного лікування при кровотечі з варикозно розширених вен стравоходу.
  5. Висота і тривалість стравлювання.
  6. Вплив зміни в структурі і асортименті продукції
  7. До борошняних страв належать
  8. Другі страви
  9. Кухня включає в себе значну кількість страв із
  10. Маса перших страв – 300 г.
  11. На підприємствах ресторанного господарства з вільним вибором страв оперативне планування починається зі складання плану-меню на один день відповідно до товарообігу.




Переглядів: 767

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Перші страви | Крем яблучний по-задунайськи

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.