Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Маркування базового позначення

для дипломних проектів – “ДП”,

марки розділів (основних комплектів) дипломного проекту:

Найменування основного комплекту (розділів) Марка
1. Бізнес-план (перша частина) БП1
2. Технологічний розділ ТХ
3. Науковий розділ НР
4.Інженерний розділ, в т.ч. інженерно-будівельні рішення ІР ІР1
- заходи по раціональному використанню енергоресурсів ІР2
- заходи по ОП, ТБ та охороні навколишнього середовища ІР3
5. Бізнес-план (друга частина) БП2

 

Зразок заповнення відомості робочих креслень основного комплекту (на 1 аркуші креслень)

Відомість робочих креслень основного комплекту марки “ДП”
Аркуш Найменування Примітка
Генеральний та ситуаційний плани. Загальні дані.  
Плани поверху з розміщенням технологічного устаткування (робочий варіант).  
Плани поверхів з розміщенням технологічного устаткування / альтернативний (додатковий) варіант.  
Розріз А-А.  
Фрагмент плану 2 поверхи вісях: “А-В” – “3-5”. Схема комунікаційного забезпечення устаткування.  
Апаратно-технологічна схема процесу виготовлення кондитерських виробів.  
Матеріали, що додаються. Паспорт проекту (економічні показники проекту).  

Загальні дані по робочих кресленнях

· На перших аркушах кожного основного комплекту робочих креслень наводять загальні дані по робочих кресленнях:

Ø відомість робочих креслень основного комплекту за формою 1;

Ø відомість документів, на які посилаються і які додаються, за формою 2;

Ø відомість специфікацій (при наявності декількох специфікацій до схеми розташування в цьому основному комплекті) за формою 1;

Ø умовні позначення, які не встановлені державними стандартами і значення яких не зазначені на інших аркушах основного комплекту робочих креслень;

Ø загальні вказівки;

Ø інші дані, які передбачені відповідними стандартами СПДБ.

 

Вказівки щодо заповнення відомості робочих креслень

основного комплекту

Þ у графі “АРКУШ” – порядковий номер аркуша основного комплекту робочих креслень;

Þ у графі “Найменування” – найменування зображень, які вміщені на аркуші у повній відповідності з найменуванням, які наведені в основному надписі відповідного аркуша;

Þ у графі “ПРИМІТКА” – додаткові відомості, наприклад, про зміни, які внесені в робочі креслення основного комплекту.

 

Основні положення та визначення

 

Розширення діючих підприємств - будівництво додаткових виробництв на діючому підприємстві, а також будівництво нових і розширення існуючих окремих цехів і об'єктів основного, підсобного і обслуговуючого призначення на території діючих підприємств або площадках, які прилягають до них, із метою створення додаткових або нових виробничих потужностей.

Реконструкція діючих підприємств - перебудова існуючих цехів і об'єктів основного, підсобного і допоміжного характеру, як правило, без розширення наявних будівель і споруд основного призначення, яка зв'язана із удосконаленням виробництва і підвищенням його техніко-економічного рівня на основі досягнень науково-технічного прогресу, і здійснювана за комплексним проектом на реконструкцію підприємства в цілому.

Технічне переозброєння діючих підприємств - це комплекс заходів, спрямованих на підвищення техніко-економічного рівня окремих виробництв, цехів і ділянок на основі впровадження передової техніки і технології, механізації і автоматизації виробництва, модернізації і заміни застарілого і фізично зношеного устаткування новим, більш продуктивним, а також на удосконалювання всього господарства підприємства і допоміжних служб.

 

Склад технологічного розділу проекту.

 

Основне місце в проекті підприємства харчування займає технологічна частина (Розділ “Технологічні рішення”):

планувальні схеми підприємства з визначенням розміщення устаткування і точок підведення води, каналізації, пари, електроенергії, газу для всіх приміщень.

За допомогою попередніх технологічних розрахунків визначають наступні показники:

6) асортимент, об'єм і характеристику випускаємої продукції з урахуванням спеціалізації і виробничого кооперування підприємства;

7) об'єм переробляємої сировини і напівфабрикатів, а також відходів виробництва; кількість і типи технологічного, торгового, холодильного і допоміжного устаткування;

8) кількість штатних одиниць із розбивкою на виробничих і підсобних працівників, а також по професіях;

9) добові витрати води, палива, електроенергії на технологічні потреби;

10)режим роботи торгівельних залів і виробничих приміщень.

 

Технологічні розрахунки дозволяють встановити кількісні характеристики проектованого підприємства і підійти до розробки його об'ємно-планувальної схеми. Необхідно також визначити технологічну схему виробництва, схему взаємозв'язку приміщень, шляхів пересування виробничого і обслуговуючого персоналу, відвідувачів, потоки чистого і брудного посуду та ін.

Вибір технологічної схеми виробництва - один з основних етапів при проектуванні підприємств громадського харчування, тому що вона визначає послідовність виробничого процесу, умови і спосіб його ведення, а також необхідне технологічне устаткування.

Важливе значення має також розробка маршрутних карт, які добре ілюструють структуру виробничого процесу і послідовність операцій. Використання маршрутних карт особливо ефективно при проектуванні нової організації виробництва на реконструйованому підприємстві, де вони дозволяють зіставити показники організації виробництва, що існувала, із тими, які передбачаються.

Таким чином, у процесі технологічного проектування визначаються раціональні шляхи пересування людей і предметів при виконанні виробничих завдань, встановлюються прийоми і методи вирішення технологічних планувань, які спрямовані на забезпечення оптимальних виробничих умов для приготування страв, кулінарних і кондитерських виробів високої якості і удосконалювання обслуговування при мінімальних витратах сил, часу і коштів.

 

 


Читайте також:

  1. Бюджетне фінансування наукових досліджень здійснюється шляхом базового та програмно-цільового фінансування.
  2. Виготовлення, зберiгання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв i тютюнових виробів
  3. Виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів
  4. Вимоги до якості маркування, пакування, умов зберігання, стерилізація.
  5. Графічне позначення матеріалу в перерізах і на виді - штрихування, що виконується тонкими суцільними лініями.
  6. Загальні вимоги до оформлення геологічних карт. Умовні позначення на геологічній графіці.
  7. ЗМІСТ БАЗОВОГО КОМПОНЕНТА ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ
  8. Класифікація і маркування сталей
  9. Класифікація і позначення світлофорів
  10. Класифікація кредитних деривативів залежно від базового активу і основних параметрів контракту
  11. Класифікація та маркування вуглецевих сталей
  12. Класифікація та маркування легованих сталей




Переглядів: 974

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Розробки | ЗАПИТАННЯ ДЛЯ САМОКОНТРОЛЮ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.022 сек.