МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Маркування базового позначеннядля дипломних проектів – “ДП”, марки розділів (основних комплектів) дипломного проекту:
Зразок заповнення відомості робочих креслень основного комплекту (на 1 аркуші креслень)
Загальні дані по робочих кресленнях · На перших аркушах кожного основного комплекту робочих креслень наводять загальні дані по робочих кресленнях: Ø відомість робочих креслень основного комплекту за формою 1; Ø відомість документів, на які посилаються і які додаються, за формою 2; Ø відомість специфікацій (при наявності декількох специфікацій до схеми розташування в цьому основному комплекті) за формою 1; Ø умовні позначення, які не встановлені державними стандартами і значення яких не зазначені на інших аркушах основного комплекту робочих креслень; Ø загальні вказівки; Ø інші дані, які передбачені відповідними стандартами СПДБ.
Вказівки щодо заповнення відомості робочих креслень основного комплекту Þ у графі “АРКУШ” – порядковий номер аркуша основного комплекту робочих креслень; Þ у графі “Найменування” – найменування зображень, які вміщені на аркуші у повній відповідності з найменуванням, які наведені в основному надписі відповідного аркуша; Þ у графі “ПРИМІТКА” – додаткові відомості, наприклад, про зміни, які внесені в робочі креслення основного комплекту.
Основні положення та визначення
Розширення діючих підприємств - будівництво додаткових виробництв на діючому підприємстві, а також будівництво нових і розширення існуючих окремих цехів і об'єктів основного, підсобного і обслуговуючого призначення на території діючих підприємств або площадках, які прилягають до них, із метою створення додаткових або нових виробничих потужностей. Реконструкція діючих підприємств - перебудова існуючих цехів і об'єктів основного, підсобного і допоміжного характеру, як правило, без розширення наявних будівель і споруд основного призначення, яка зв'язана із удосконаленням виробництва і підвищенням його техніко-економічного рівня на основі досягнень науково-технічного прогресу, і здійснювана за комплексним проектом на реконструкцію підприємства в цілому. Технічне переозброєння діючих підприємств - це комплекс заходів, спрямованих на підвищення техніко-економічного рівня окремих виробництв, цехів і ділянок на основі впровадження передової техніки і технології, механізації і автоматизації виробництва, модернізації і заміни застарілого і фізично зношеного устаткування новим, більш продуктивним, а також на удосконалювання всього господарства підприємства і допоміжних служб.
Склад технологічного розділу проекту.
Основне місце в проекті підприємства харчування займає технологічна частина (Розділ “Технологічні рішення”): планувальні схеми підприємства з визначенням розміщення устаткування і точок підведення води, каналізації, пари, електроенергії, газу для всіх приміщень. За допомогою попередніх технологічних розрахунків визначають наступні показники: 6) асортимент, об'єм і характеристику випускаємої продукції з урахуванням спеціалізації і виробничого кооперування підприємства; 7) об'єм переробляємої сировини і напівфабрикатів, а також відходів виробництва; кількість і типи технологічного, торгового, холодильного і допоміжного устаткування; 8) кількість штатних одиниць із розбивкою на виробничих і підсобних працівників, а також по професіях; 9) добові витрати води, палива, електроенергії на технологічні потреби; 10)режим роботи торгівельних залів і виробничих приміщень.
Технологічні розрахунки дозволяють встановити кількісні характеристики проектованого підприємства і підійти до розробки його об'ємно-планувальної схеми. Необхідно також визначити технологічну схему виробництва, схему взаємозв'язку приміщень, шляхів пересування виробничого і обслуговуючого персоналу, відвідувачів, потоки чистого і брудного посуду та ін. Вибір технологічної схеми виробництва - один з основних етапів при проектуванні підприємств громадського харчування, тому що вона визначає послідовність виробничого процесу, умови і спосіб його ведення, а також необхідне технологічне устаткування. Важливе значення має також розробка маршрутних карт, які добре ілюструють структуру виробничого процесу і послідовність операцій. Використання маршрутних карт особливо ефективно при проектуванні нової організації виробництва на реконструйованому підприємстві, де вони дозволяють зіставити показники організації виробництва, що існувала, із тими, які передбачаються. Таким чином, у процесі технологічного проектування визначаються раціональні шляхи пересування людей і предметів при виконанні виробничих завдань, встановлюються прийоми і методи вирішення технологічних планувань, які спрямовані на забезпечення оптимальних виробничих умов для приготування страв, кулінарних і кондитерських виробів високої якості і удосконалювання обслуговування при мінімальних витратах сил, часу і коштів.
Читайте також:
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|