МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Інформаційні джерела1. Мазаракі А.А., Пересічний М.І., Шаповал С.Л. та ін.Проектування закладів ресторанного господарства: навч. посіб.: (для вищ. навч. закл.)/ за ред. Мазаракі А.А. - 2-ге видання, переробл. та доповн.- К.: КНТЕУ, 2010. – 340 с. 2. Архіпов В.В., Русавська В.А. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства. - Київ: Центр учбової літератури, 2009. - 340. 3. Ефимова Ю.А. Эффективное меню: концепція и дизайн. – М.: ЗАО «Издательский дом «Ресторанные ведомости», 2006. – 176 с. 4. Марвин Б. Маркетинг ресторана. Как привлечь клиента и удержать в вашем ресторане. – М.: Издательство BBPG, 2006. – 208 с. 5. Патти Д.Шок, Джон Т. Боуэн, Джон М. Стефанелли. Маркетинг в ресторанном бизнесе. – М.: ЗАО «Издательский дом «Ресторанные ведомости», 2005. – 240 с. 6. Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства: Підручник для вищ. навч. зак-ів / За ред. Н.О. П’ятницької. – К.: ЦУЛ, 2011. – 584 с. 7. Усов В.В. Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания. – М.: ACADEMA, 2004. – 416 с.
Предметний покажчик
Додаток А 1 Вина карта Вина червоні / Red wines Бордо / Bordeaux мл/ml Chateau de Lamarque 750 Jean – Luc Thunevin, Bad Boy Garage 750 Бургундія / Burgundy Doudet Naudin Beaujolais Villages 750 Domaine Louis Jadot Chambertin Clos de Beze 750 Іспанія / Spain Torres Mas La Plana 750 Torres Celeste 750 Італія / Italy Тоскана / Toscana Antinori Villa Antinori Rosso 750 Chianti Classio Querciabea Chianti Classico 750 Antinori Marchese Antinopi Cianti Classico Riserva 750 Brunello di Montalcino Castello Banfi Brunello di Montalcino 750 "Poggio alle Mura" 2006 Болгери / Bolgheri Guado al Tasso Il Bruciato 2008 750 SuperTuscan, IGT Isole e Olena Caparello 750 Avignonesi 50 & 50 2007 750 Testamatta Soffocone 2009 750 Ornellaia 2008 750 Venetto Masi Bonacosta Valpolichella Classico 2009 750 Австралія / Australia Peter Lehmann Madflat Shiraz Muscadelle 750 Нова Зеландія Crossing Pinot Noir 750 Вина солодкі / Sweet wines Chateau d Arche 750 Chateau Guiraud 375 Maculan Dindarello 375 Torres Moscatel d" Oro 500 Читайте також:
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|