Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Розрахунок виходу кормових одиниць та перетравного протеїну з продукції, яку використовують на корм

№ поля Культура Вид продукції Валовий збір, т Вихід продукції , т
кормових одиниць перетравного протеїну
з 1 т продук-ції з усієї площі з 1 т продук-ції з усієї площі
Ячмінь зерно 1,190 314,16 0,082 21,65
солома 0,332 79,68 0,013 3,12
Люцерна (підпокривна) зелена маса 0,214 102,72 0,040 19,20
Люцерна сіно 0,513 410,40 0,106 84,80
Люцерна зелена маса 0,214 633,44 0,040 118,40
Пшениця озима зерно 1,188 47,52 0,120 4,80
солома 0,263 94,68 0,006 2,16
Кукурудза зелений корм 0,187 359,04 0,014 26,88
Буряк цукровий сирий жом 0,150 67,50 0,006 2,70
гичка 0,158 39,50 0,019 4,75
Буряк кормовий корене-плоди 0,120 576,0 0,009 43,20
гичка 0,122 109,80 0,023 20,70
Кукурудза зерно 1,277 638,50 0,073 36,50
стебла 0,408 204,0 0,018 9,0
Соя зерно 1,307 137,20 0,292 30,66
Кукурудза МВС зелена маса 0,202 678,72 0,014 47,04
Пшениця озима зерно 1,188 42,77 0,120 4,32
солома 0,263 84,16 0,006 1,92
Кукурудза зелений корм 0,187 359,04 0,014 26,88
Разом   4977,83   508,68

На кожні 100 га сівозмінної площі припадає:

зерна - 147,6 т; кормових одиниць – 777,8 т;

протеїну – 79,5 т; на 1 кормову одиницю (кг) припадає – 102,2 г протеїну.

 

За даними розрахунку (табл. 2.4 та 2.5) виходу продукції треба дати загальну оцінку продуктивності проектованої сівозміни порівняно з необхідними вимогами (для півдня України на зрошуваних землях з 1 га необхідно одержувати не менше 80-85 ц/га кормових одиниць з вмістом у кормовій одиниці (кг) – 110-115 г протеїну).

Закінчувати підрозділ варто висновком, де відзначаються окремі культури, що забезпечують найбільший вихід з 1 гектара сівозмінної площі зерна, кормових одиниць, протеїну і вартості продукції. Визначається доцільність поєднання в окремих полях вирощування основних і проміжних культур для збільшення загальної продуктивності окремого поля.

 


Читайте також:

  1. Аверсивную терапію використовують, як правило, при лікуванні алкоголізму, нікотиновій залежності і деяких інших захворювань.
  2. Автоматичний розрахунок суми проведення.
  3. Аеродинамічний розрахунок
  4. Аеродинамічний розрахунок ротора вітроустановки
  5. Аналітичний розрахунок завантаження горловин
  6. Аналітичний розрахунок сумарного завантаження типових перетинань
  7. Антропометричні параметри людини, які використовуються в ергономіці (см)
  8. Аудит витрат на виробництво продукції, виконання робіт, надання послуг
  9. В плануванні й організації наукових досліджень в економіці використовуються програмно-цільові методи.
  10. В плануванні й організації наукових досліджень в економіці використовуються програмно-цільові методи.
  11. Вається від поверхонь приміщення використовують звукопоглиначі
  12. Вибір та розрахунок параметрів режиму зварювання




Переглядів: 924

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Розрахунок виходу та вартості продукції 8-пільної польової сівозміни | РОЗДІЛ 3. РЕЖИМ ЗРОШЕННЯ КУЛЬТУР У СІВОЗМІНІ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.