Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Яке борошно використовують для приготування мамалиги?

_________________

 

Які додаткові смако-ароматичні компоненти використовують для приготування плову по - узбецьки?

_______________________________________________________

 

Вкажіть, для якої національної кухні характерне використання сосисок, ковбас, сардельок у приготуванні страв.

а) російської;

б) німецької;

в) литовської;

г) угорської.

 

Які прянощі використовуються під час приготування супів та соусів у французькій кухні?

_________________________________________________

 

В яких національних кухнях використовують для приготування супів пиво?

а) французькій;

б) литовській;

в) німецькій;

г) естонській.

 

Які способи теплової обробки традиційні для бельгійської кухні?

а) варка;

б) тушіння;

в) жарка;

г) запікання.

 

В яких національних кухнях використовують пиво під час приготування супів?

_________________________________________________

Вкажіть інгредієнти під час приготування англійського чаю яєчного.

_________________________________________________

 



Читайте також:

  1. Аверсивную терапію використовують, як правило, при лікуванні алкоголізму, нікотиновій залежності і деяких інших захворювань.
  2. Агрегати для приготування, навантаження та внесення добрив.
  3. Агрегати для приготування, навантаження та внесення добрив.
  4. Антропометричні параметри людини, які використовуються в ергономіці (см)
  5. Барвники і барвні розчини. Приготування
  6. Борошно
  7. Борошно - це порошкоподібний продукт, який одержують при розмелюванні хлібних злаків.
  8. В плануванні й організації наукових досліджень в економіці використовуються програмно-цільові методи.
  9. В плануванні й організації наукових досліджень в економіці використовуються програмно-цільові методи.
  10. Вається від поверхонь приміщення використовують звукопоглиначі
  11. Види аналізів, які використовуються для атрибуції предмета.
  12. Види зварювання, що використовуються для зварювання арматурної сталі.




Переглядів: 483

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Пастою в Італії називають | Інтернет ресурси

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.