Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Розрахунок величини об’єднаної проби продукції, що надійшла різними видами транспорту, у різних видах тари на зберігання у стаціонарне сховище

Для контролю якості продукції, правильності пакування і маркування на відповідність вимогам стандарту з різних місць відбирають вибірки. Якість плодоовочевої продукції оцінюють за результатами оцінювання вибірки. З вибірки відбирають точкові проби загальною масою не менше 10 %. З відібраних точкових проб складають об’єднану пробу, яку зважують, оглядають і сортують на фракції за показниками, встановленими в даному стандарті. Кожну фракцію зважують і результати наводять у відсотках щодо маси об’єднаної проби.

Правила приймання кожної окремої сировини, методи відбирання і готування проб різняться і конкретно для даного виду плодоовочевої продукції наведені у відповідному державному стандарті у розділах «ПРАВИЛА ПРИЙМАННЯ» і «МЕТОДИ КОНТРОЛЮВАННЯ».

Згідно отриманого завдання на курсову роботу (див. дод. 1) і відповідного нормативного документу (ДСТУ чи ГОСТ) у розділі наводять вимоги до відбору проб за відповідним стандартом і всі основні розрахунки величини об’єднаної проби.

Висновок в кінці підрозділу бажано оформити у такому порядку:

· вид плодів, овочів −

· вид транспортування та зберігання −

· місткість однієї автомашини або вагона, т −

· кількість пакувальних одиниць у транспортному засобі −

· місткість однієї пакувальної одиниці, кг −

· величина вибірки −

· маса однієї точкової проби, кг −

· кількість точкових проб, шт. −

· маса об’єднаної проби, кг −

· кількість одиниць транспортного засобу , шт. −

· загальна маса плодоовочевої сировини, що надійшла на зберігання до сховища, т −

 


Читайте також:

  1. VII. За видами товарів і послуг
  2. Абсолютні і відносні величини
  3. Абсолютні і відносні статистичні величини
  4. Абсолютні, відносні та середні величини.
  5. Автоматичний розрахунок суми проведення.
  6. Адаптаційні зміни суглобово-зв'язкового апарату спортсменів різних спеціалізацій.
  7. Адміністративно-правові норми поділяють на види за різними критеріями.
  8. Аеродинамічний розрахунок
  9. Аеродинамічний розрахунок ротора вітроустановки
  10. Але різних за значенням
  11. Але різних за значенням.
  12. Аналіз вибраного способу зберігання сировини




Переглядів: 504

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Графік заготівлі сировини | Розрахунок основних даних для розміщення заданої кількості плодоовочевої продукції, що надійшла до стаціонарних сховищ без тари і у різних видах тари.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.