МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
Які виконуються на кафедрі теорії і практики туризму і готельного господарства.1. Перспективи впровадження екологічних технологій, як інноваційного напрямку розвитку готельного господарства м. Львова. 2. Шляхи удосконалення надання додаткових послуг в підприємстві готельного господарства (на прикладі готелю). 3. Науково-практичні підходи адаптації міжнародних стандартів сервісу в діяльності кафе-бару при мотелі (на прикладі мотелю ). 4. Моделювання технологічних процесів обслуговування в ресторані 4-х зіркового готелю (на прикладі чотири- зіркового готелю). 5. Оптимізація готельного господарства м. Львова шляхом залучення інноваційних технологій. 6. Пропозиція анімаційних послуг та їх значення у підвищенні якості обслуговування туристів (на прикладі підприємства готельного господарства) 7. Взаємозв’язок елементів внутрішнього та зовнішнього середовища(організації). Підвищення ефективності їх взаємодії. (на прикладі підприємства готельного господарства). 8. Управління операційною діяльністю туристичного підприємства (готелю), напрями її оптимізації 9. Організація дозвілля в готелях та шляхи її поліпшення (на прикладі готелю ). 10. Організація надання спортивно-оздоровчих послуг в готелях (на прикладі готелю ). 11. Шляхи вдосконалення організації обслуговування на підприємстві ресторанного господарства в структурі готелю (на прикладі готелю ). 12. Формування іміджу підприємства готельного господарства в контексті підготовки ЄВРО-2012. (на прикладі підприємства готельного господарства). 13. Застосування методів управління готельним підприємством та шляхи їх удосконалення. (на прикладі готелю ). 14. Стратегія використання людського потенціалу та управління персоналом:теорія і практика. (на прикладі підприємства готельного господарства). 15. Удосконалення процесу маркетингового забезпечення діяльності підприємства:теорія і практика (на прикладі підприємства готельного господарства). 16. Розробка та впровадження прогресивних форм обслуговування в їдальнях санаторно-курортних комплексів(на прикладі санаторію). 17. Теоретично-практичні аспекти впровадження кейтерінгового обслуговування в діяльність закладів ресторанного господарства Львова. 18. Реконструкція готельного комплексу у м. Львові 19.Вплив інноваційної діяльності на розвиток ресторанного господарства. 20. Застосування інноваційних технологій в управлінні готельним господарством. 21. Перспективи впровадження інноваційних технологій у малих готелях м. Львова 22. Перспективи впровадження інноваційних технологій у ресторанному господарстві м. Львова. 23. Розроблення та впровадження системи контролю в забезпеченні якості послуг їдальні при санаторії (на прикладі санаторію) 24. Аналіз застосування сучасних функцій менеджменту в управлінні готелем (на прикладі готелю ). 25. Шляхи удосконалення надання гостинних послуг в підприємствах готельного ланцюга «Reikartz Hotels and Resorts» . 26. Запровадження SPA-послуг в бізнес–готелях як засіб підвищення попиту на готельні номери (на прикладі підприємства готельного господарства). 27. Перспективи впровадження інноваційних технологій у готельному господарстві Сколівського району Львівської області. 28.Вдосконалення організаційно-технологічних показників діяльності ресторану при 3 зірковому готелі(на прикладі готелю). 29. Удосконалення організаційно-розпорядчих методів в управлінні персоналу готелю (на прикладі готелю). 30. Аналіз та оцінка конкурентоспроможності підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі підприємства готельного господарства). 31. Удосконалення системи мотивації персоналу підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі готелю). 32. Інтер’єр та екстер’єр готелю та шляхи їх поліпшення (на прикладі готелю). 33. Культура обслуговування та шляхи її поліпшення (на прикладі готелю). 34. Аналіз організаційної структури готелю та шляхи її оптимізації(на прикладі готелю). 35. Ефективність впровадження інновацій в організацію форм прискореного обслуговування (на прикладі підприємства ресторанного господарства). 36. Ефективність інноваційної діяльності готелю (на прикладі готелю). 37. Впровадження інновацій в діяльність готелю для підвищення його конкурентоздатності (на прикладі готелю). 38. Проект реконструкції приміщень готелю, м.Львів. 39. Проект ресторану на 200 місць відпочинкового комплексу. 40. Вдосконалення технологій обслуговування учасників ділових зустрічей в готельно-ресторанному комплексі (на прикладі підприємства готельного господарства).
Читайте також:
|
||||||||
|