Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Тема 12. Якість та конкурентоспроможність продукції

12.1. Якість продукції: поняття, показники та методи оцінки.

12.2. Конкурентоспроможність продукції: чинники забезпечення та методика оцінки її рівня.

12.3. Механізм управління якістю та конкурентоспроможністю продукції. Стандартизація та сертифікація продукції.

12.4. Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності продукції.

Вивчення цієї теми дасть змогу засвоїти такі характеристики: поняття, показники та методи оцінки якості продукції; характеристика конкурентоспроможності продукції, чинники її забезпечення та методика оцінки; особливості стандартизації та сертифікації продукції; основні напрями підвищення якості та конкурентоспроможності продукції.


Читайте також:

  1. XV. Фінансові результати від первісного визнання та реалізації сільськогосподарської продукції та додаткових біологічних активів
  2. А) Ризик непотрібності виробленої продукції
  3. Акти прийняття продукції за якістю і кількістю
  4. Аналіз асортименту і структури продукції
  5. Аналіз асортименту й структури випуску продукції.
  6. Аналіз виробництва продукції рослинництва.
  7. Аналіз виробництва продукції тваринництва.
  8. АНАЛІЗ ВИРОБНИЦТВА ТА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ
  9. Аналіз витрат на 1 грн. вартості продукції
  10. Аналіз витрат на 1 грн. обсягу випуску продукції
  11. Аналіз витрат на гривню товарної продукції
  12. Аналіз витрат на грн. товарної продукції




Переглядів: 306

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Калькуляція собівартості. | Якість продукції: поняття, показники та методи оцінки.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.012 сек.