Технологія страв із смаженого м’яса дрібними кусочками
Наймену-вання страв | Технологія приготування | Правила подавання |
Бефстро-ганов | М’ясо підсмажують протягом 3–4 хв, з’єднують з паперованою ріпчастою цибулею, заливають сме-танним соусом, дода-ють соус «Південний» і доводять до кипіння | Подають разом із соусом, посипають зеленню. На гарнір подають артишоки фаршировані грибами |
Піджарка | М’ясо смажать. За 2–3 хв до готовності додають нашатковану пасеровану ріпчасту цибулю і томатне пюре | На тарілку кладуть гарнір з тушкованих овочів, поряд — м’ясо | |
Шашлик із яловичини | М’ясо, нарізане кубиками, нанизуютьна шпажки, чергуючи із кусочками шпику, підсмажують з усіх боків до готовності | На блюдо кладуть шашлик, зверху – кільця смаженої у фритюрі цибулі, окремо подають соус | |
Шашлик по-кавказькому Шашлик по-карському (з нирками) | Мариновані кусочки баранини нанизують на шпажку, змащують жиром і смажать над гарячим жаром. Подають з зеленою цибулею, свіжими або маринованими томатами, огірками, | Окремо подають соус Південний або ткемалі | |
Шашлик «Циганський барон» | Кусочки свинини нанизують на шпажки чергуючи кусочок м’яса, цибулі, перцю солодкого. Смажать над жаром | Подають на блюді, окремо у соуснику подають кетчуп або Південний соус | |
Правила смаження субпродуктів
|
Читайте також:
<== попередня сторінка | | | наступна сторінка ==> |
Правила смаження м’яса натуральними порційними шматочками | | | Технологія смажених страв із субпродуктів |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|