Загальні правила тушкування м’яса
· Під час тушкування додають цибулю, петрушку, селеру, моркву, вино, прянощі (лавровий лист, перець, гвоздику, кмин) за 15–20 хв до закінчення тушкування.
· Підсмажене м’ясо й овочі заливають бульйоном або водою, додають томатне пюре, кислі соуси, мариновані ягоди і фрукти разом з соком (квасом).
· М’ясо тушкують двома способами: з овочевим гарніром або кашею і разом з ним відпускають або без гарніру, який готується окремо.
Читайте також:
<== попередня сторінка | | | наступна сторінка ==> |
Асортимент страв і кулінарних виробів із смаженого м’яса запанірованого порційними шматочками | | | Технологія тушкованих страв із м’яса і субпродуктів |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|