Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Технологія смажених страв із субпродуктів

Найменування страв Технологія приготування Правила подавання
Печінка, смажена з жиром або цибулею Свинячу печінку посипають сіллю, перцем, панірують у борошні і смажать до готовності Поливають роз­топленим маслом, зверху кладуть смажену цибулю
Печінка по­строгановсь­кому Підготовлену печінку обсмажують 3–4 хв. Заливають соусом сметанним з цибулею, додають пасероване томатне пюре, соус Південний і доводять до кипіння Печінку разом з соусом кладуть на підігріту тарілку
Битки з печінки Масу обсмажують у вигляді битків і дово­дять до готовності в пароконвектоматі Битки полива-ють маслом вер­шковим. Гарнір подають комбіно­ваний
Мозок (або серце), смажений у фритюрі Підготовлені субпро-дукти панірують у борошні, змочують у льєзоні, панірують у сухарях і смажать у фритюрі На тарілку кладуть шмато­чок смаженого мозку (або сер­ця) і поливають жиром
Нирки, смажені з томатами Нарізані скибочками нирки посипають сіл-лю і перцем і смажать 3–6 хв. На нирки кладуть поло­винки обсмаже­них томатів
Нирки, смажені у сухарях (броше) Нирки з телятини панірують у подвій­ний паніровці, сма­жать у фритюрі і досмажують у жаровій шафі Зверху на нирки кладуть зелене масло
 
         

 


Загальні правила тушкування м’яса

· Під час тушкування додають цибулю, петрушку, селеру, моркву, вино, прянощі (лавровий лист, перець, гвоздику, кмин) за 15–20 хв до закінчення тушкування.

· Підсмажене м’ясо й овочі заливають бульйоном або водою, додають томатне пюре, кислі соуси, мариновані ягоди і фрукти разом з соком (квасом).

· М’ясо тушкують двома способами: з овочевим гарніром або кашею і разом з ним відпускають або без гарніру, який готується окремо.

 


Читайте також:

  1. Автомати для продажу гарячих страв
  2. Арт-терапiя як технологія збереження психічного здоров'я. Види арт-терапії.
  3. Асортимент страв з відварної і припущеної нерибної водної сировини
  4. Асортимент страв і кулінарних виробів із смаженого м’яса запанірованого порційними шматочками
  5. Базова технологія
  6. Біотехнологія
  7. Біотехнологія в медицині
  8. Біотехнологія і гібридизація соматичних клітин
  9. Біотехнологія одержання антибіотиків
  10. Біотехнологія одержання ІНТЕРФЕРОНІВ
  11. Біотехнологія трансплантації ядер
  12. Борошняні страви




Переглядів: 1681

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Асортимент страв і кулінарних виробів із смаженого м’яса запанірованого порційними шматочками | Технологія тушкованих страв із м’яса і субпродуктів

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.016 сек.