Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Асортимент страв з відварної і припущеної нерибної водної сировини

 

o Мідій припущені

o Устриці у соусі біле вино

o Морський гребінець у соусі

o Краби із рисом і соусом

o Лангусти із рисом і соусом

o Креветки з соусом

o Креветки з рисом

o Шийки лангустів варені

o Кальмари по-строганівськи

o Раки і креветки у вермуті

o Трепанги по-далекосхідному

 


Читайте також:

  1. Автомати для продажу гарячих страв
  2. Аналіз асортименту і структури продукції
  3. Аналіз асортименту й структури випуску продукції.
  4. Аналіз вибраного способу зберігання сировини
  5. Аналіз товарного асортименту та номенклатури
  6. Аналітичний огляд використання вторинної сировини і відходів
  7. Асортимент кондитерських виробів для діабетиків
  8. Асортимент круп
  9. Асортимент овочевих консервів
  10. Асортимент оргтехніки
  11. Асортимент плодово-ягідних консервів




Переглядів: 1269

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Технологічна схема розбирання риби з кістковим скелетом на напівфабрикати | Правила смаження риби

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.