Асортимент страв з відварної і припущеної нерибної водної сировини
o Мідій припущені
o Устриці у соусі біле вино
o Морський гребінець у соусі
o Краби із рисом і соусом
o Лангусти із рисом і соусом
o Креветки з соусом
o Креветки з рисом
o Шийки лангустів варені
o Кальмари по-строганівськи
o Раки і креветки у вермуті
o Трепанги по-далекосхідному
Читайте також: - Автомати для продажу гарячих страв
- Аналіз асортименту і структури продукції
- Аналіз асортименту й структури випуску продукції.
- Аналіз вибраного способу зберігання сировини
- Аналіз товарного асортименту та номенклатури
- Аналітичний огляд використання вторинної сировини і відходів
- Асортимент кондитерських виробів для діабетиків
- Асортимент круп
- Асортимент овочевих консервів
- Асортимент оргтехніки
- Асортимент плодово-ягідних консервів
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|