Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Правила смаження риби

 

Ö Рибу підготовлену для смаження у невеликій кількості

жиру, посипають сіллю, перцем, панірують у борошні, а для смаження у фритюрі панірують у подвійній паніровці.

Ö Для смаження на мангалі або в електрогрилі дрібні шматочки риби нанизують на шпажки, змащують жиром і смажать 10-15 хв.

Асортимент страв із смаженої риби:

Риба смажена з лимоном (миньер);

Судак козацький;

Трубочки рибні;

 

 
Риба в тісті смажена (риба грильє); Риба, смажена на відкритому вогні (риба грильє); Рибні стейки на грилі. Рулетики по-домашньому; Скумбрія з сиром, смажена фрі; Сьомга у листковому тісті; Фрікасе з судака та омара Риба в млинчиках; Риба, смажена у фритюрі; Короп фарширований; Судак в меді та чілі      
Технологічна схема приготування риби смаженої основним способом  
Смаження по азіатськи: гідробіонти смажать на вок-сковорідці при 130–150º С або тепанні максимальна температура 300º С – такі страви називають тепанякі.   Асортимент смажених страв із нерибних продуктів моря:
Ö Мідії з смаженою цибулею
Ö Устриці обсмажені у грилі
Ö Голубці з мідіями
Ö Мідії у клярі
Ö Морський гребінець фрі
Ö Морський гребінець, смажений у тісті
Ö Лангусти смажені у фритюрі
Ö Рулетики із кальмарів
Ö Котлети рибні з морською капустою
Ö Крокети з кальмарів

 

 

 

 


Асортимент тушкованих страв з риби:
Ø Риба тушкована в сметані
Ø Форель по-царськи
Ø Риба тушкована з цибулею і томатом
Ø Лосось з квасолевим пюре
Ø Риба тушкована з томатом і овочами
Ø Минтай, тушкований з копченою грудинкою
Ø Окунь, тушкований з баклажанами і овочами
Ø Скат, тушкований з пивом і прянощами;
Ø Крученики
Ø Риба тушкована з грибами і томатом
Ø «Гніздечка» із риби

 

 
Асортимент тушкованих страв із нерибних продуктів моря:
Ö Мідії з тушкованою капустою
Ö Гуляш із мідій
Ö Плов із мідій
Ö Морська капуста тушкована
Ö Морська капуста, тушкована з білими грибами
Ö Рагу овочеве з морською капустою

 


Читайте також:

  1. II. Правила щодо аргументів.
  2. V. Етичні правила психологічних досліджень
  3. VII. Правила техніки безпеки і гігієни праці.
  4. А ви слідуєте цім правилам, коли виступаєте публічно?
  5. Види графіків та правила їх побудови.
  6. Види графіків та правила їх побудови.
  7. Визначення поняття та правила визначення
  8. Визначення, класифікація і правила побудови індексів
  9. Вимоги до керівника, правила та принцинципи управління
  10. Вимоги до смаження
  11. Відомості про правила охорони і техніки безпеки на підземних гірничих роботах.
  12. Візитні картки, правила їх оформлення та вручення




Переглядів: 5464

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Асортимент страв з відварної і припущеної нерибної водної сировини | Правила запікання риби

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.