МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
||||||||||||||||||||||||
Правила запікання риби
| |||||||||||||||||||||||||
Технологічна схема приготування риби запеченої | |||||||||||||||||||||||||
Асортимент запечених страв з риби: Ø Карасі (короп), запечені під сметанним соусом Ø Риба, запечена під майонезом Ø Риба, запечена під яєчним білком Ø Риба, запечена у сметанному соусі з грибами Ø Фарширований короп Ø Мерлуза, запечена з гарбузом Ø Сом запечений Ø Лосось, фарширований креветками Ø Рибна плетінка Ø Філе тріски з базиліком Ø Рибна плетінка Ø Мерлуза, запечена з гарбузом Ø Лосось, фарширований креветками | |||||||||||||||||||||||||
Асортимент запечених страв з нерибних
продуктів моря:
| |||||||||||||||||||||||||
| |||||||||||||||||||||||||
Асортимент страв з січеної натуральної, котлетної та кнельної рибної мас:
| |||||||||||||||||||||||||
3. Фізико-хімічні процеси, які відбуваються в напівфабрикатах під час теплової обробки, їх вплив на формування якості готової продукції Фізико-хімічні зміни при тепловій обробці риби і нерибних продуктів моря: Питання для самоперевірки 1. Асортимент страв із відварної та припущеної риби. Правила їх подачі. 2. Асортимент страв із смаженої риби, правила їх подачі. 3. Назвіть способи та правила смажіння різних частин риби. 4. Чому рекомендується морську рибу збризнути лимонним соком перед смаженням? 5. Способи та правила приготування тушкованих рибних страв. 6. Способи та правила приготування запечених рибних страв. 7. Особливості варіння риби на парі. Правила її подачі. 8. Які фізико-хімічні процеси відбуваються при тепловій обробці риби? 9. Технологія та асортимент відварних та припущених страв із нерибних продуктів моря. 10. Технологія та асортимент смажених страв із нерибних продуктів моря. 11. Технологія та асортимент тушкованих страв із нерибних продуктів моря. 12. Технологія та асортимент запечених страв із нерибних продуктів моря. 13. | |||||||||||||||||||||||||
Тема 24. Технологія напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів із риби, рибопродуктів і нерибної водної сировини
План
1. Креативні технології кулінарної продукції з риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини.
2. Інноваційні аспекти в технологіях кулінарної продукції з риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини.
3. Правила та рекомендації щодо підбору гарнірів та соусів до гідробіонтів.
Рекомендована література
Основна: 1, 4, 7, 9, 10, 11, 12, 14
Додаткова: 15, 20, 26, 31, 35, 36
Інтернет-ресурси, періодичні видання: 37, 39, 41
Міні-лексикон:
креативні технології, інноваційні технології, гідробіонти, правила подавання, підбір соусів, гарніри
1. Креативні технології кулінарної продукції з риби, рибопродуктів та нерибної водної сировини
Креативні технології відварних і припущених страв із нерибної водної сировини
| |||||||||||||||||||||||||
Креативні технології смажених страв із риби і нерибної водної сировини
|
Креативні технології тушкованих страв із риби і нерибної водної сировини
Креативні технології запечених страв із риби
|
Креативні технології страв із рибної січеної маси
|
Читайте також:
|
|||||||||||||||||||
|