Вимоги до якості страв і кулінарних виробів із птиці, дичини, кролів. Умови їх зберігання і реалізації
|
3. Креативні технології кулінарної продукції з сільськогосподарської птиці, пернатої дичини і кроля. Інноваційні аспекти в технологіях кулінарної продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої дичини і кроля. Правила та рекомендації щодо підбору соусів, спецій, приправ
Креативні технології кулінарної продукції з птиці, дичини, кролика
| |||||||||||||||||||
Інноваційні аспекти в технологіях кулінарної продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої дичини і кроля
Правила та рекомендації щодо підбору соусів
|
Питання для самоперевірки 1. Правила варіння птиці і кроля. 2. Як смажать цілі тушки курей, гусей, качок, індиків? 3. Асортимент відварних страв із птиці. 4. Асортимент смажених страв із птиці. 5. Асортимент смажених страв із пернатої дичини. 6. Асортимент тушкованих страв із птиці. 7. Асортимент тушкованих страв із пернатої дичини. 8. Асортимент запечених страв із пернатої дичини. 9. Асортимент страв із кролів. 10. З якими гарнірами і соусами подають страви з птиці і кролика? 15. Інноваційні аспекти в технологіях кулінарної продукції із сільськогосподарської птиці, пернатої дичини і кроля.
|
Читайте також:
<== попередня сторінка | | | наступна сторінка ==> |
Технологія запечених страв з птиці, дичини, кролика | | |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|