Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Технологія запечених страв з птиці, дичини, кролика

Найменування страв Технологія приготування Правила подавання
Куряча запіканка В пательну викласти шарами напівкільця цибулі, терту моркву, кольорову капусту, зелений го­рошок або квасолю. Зверху – курячі ніжки замариновані у соєвочасниковому соусі. Залити соусом і запекти Відпускати порційно на тарілці або у горщику
Рулетики з курятини з білими грибами На підготовлене філе викласти фарш, звернути рулетиком, обсма­жити, змастити йогуртом, поси­пати сумішшю сухарів і паприки, запекти Подавати гарячими з салатом
Гусяча печінка у тісті Нашпиговану трюфелями і за­мариновану у бренді і мадері гусячу печінку обгорнути час­точками свинини, запекти у тісті 30–35 хв при 160 ºС Подати з соте із тропічних фруктів

2. Апаратурне оформлення процесів, управління технологічними процесами та якістю готової продукції

 

Тривалість термічної обробки птиці в пароконвектоматі

Маса у підготовленому до смаження вигляді, кг Температура у духовій шафі, ºС Тривалість смаження, год
Ціла курка (фарширована) 1,35–1,6 2 –2,5
Ціла курка (нефарширована) 1,35–1,6 1,5 – 2

 

Качка 1,6 – 1,8 2,25 – 2,5      
Гуска 3,5 – 4,5 4,5 – 5,5 5,5 – 6,5       2,5 – 3 3 – 3,5 3,5 – 4
Фазан 0,9 – 1,35     1,25 – 1,5
Тетерев 0,45 – 0,68     1 - 1,25
Ціла індичка (фарширована) 4 – 6 6 –7 7 – 9 9 –10 10 – 12       3 – 3,5 3,5 – 4 4 – 4,25 4,25 – 4,5 4,5 – 5,25
Ціла індичка (не фарширована) 4 – 6 6 –7 7 – 9 9 –10 10 – 12           2,5 – 3 3 – 4,5 3,5 – 4,25 4,25 – 4,5 4,5 – 5
Грудка індички (на кістці) 0,9 – 1,8 1,35 – 2,25 2,25 – 3,15       1,5 – 2 1,5 – 2,5 2 – 2,5

Читайте також:

  1. Автомати для продажу гарячих страв
  2. Арт-терапiя як технологія збереження психічного здоров'я. Види арт-терапії.
  3. Асортимент страв з відварної і припущеної нерибної водної сировини
  4. Асортимент страв і кулінарних виробів із смаженого м’яса запанірованого порційними шматочками
  5. Базова технологія
  6. Біотехнологія
  7. Біотехнологія в медицині
  8. Біотехнологія і гібридизація соматичних клітин
  9. Біотехнологія одержання антибіотиків
  10. Біотехнологія одержання ІНТЕРФЕРОНІВ
  11. Біотехнологія трансплантації ядер
  12. Борошняні страви




Переглядів: 912

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Рекомендації щодо поліпшення органолептичних властивостей смаженої птиці | Під впливом нагріву у м’ясі птиці виникають складні фізико-хімічні процеси, які обумовлені зміною

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.